Ο ΠΑΟΚ θέλει να κάνει… restart στη Λαμία (24/4 17:00) σε ένα εξαιρετικά σημαντικό παιχνίδι, εν όψει της τελικής ευθείας, αφού ακολουθεί σειρά από ντέρμπι.

Στο «Αθ. Διάκος» ο Ραζβάν Λουτσέσκου προσανατολίζεται τόσο σε αλλαγή προσώπων όσο και σε πιθανή αλλαγή σχηματισμού. Το βέβαιο είναι πως στη διάθεση του Ρουμάνου θα είναι ο Γιάννης Κωνσταντέλιας, ενώ θα απουσιάζει ο Αντρίγια Ζίφκοβιτς. Κουλιεράκης και Μπάμπα βρίσκονται στο όριο καρτών και είναι οι πρώτοι δύο υποψήφιοι να μείνουν εκτός αρχικής ενδεκάδας εν όψει του αγώνα της Κυριακής (28/4) με την ΑΕΚ.

Μπροστά από τον Κοτάρσκι θα ξεκινήσουν Ράφα Σοάρες και Γιάννης Μιχαηλίδης, ο Κεντζιόρα θα βρίσκεται δίπλα του, ενώ δεξιά ο πιο ξεκούραστος είναι ο Αντελίνο Βιεϊρίνια, που μοιάζει να έχει μικρό προβάδισμα έναντι των Σάστρε και Ότο. Οι δύο χαφ που έχουν προβάδισμα να ξεκινήσουν είναι οι Οζντόεφ-Σβαμπ δίνοντας ανάσες στον Μεϊτέ. Στο «10» ή και σαν τρίτο χαφ, φαίνεται πως θα ξεκινήσει ο Μάρκος Αντόνιο.

Τέλος η επιθετική τριάδα θα είναι ο Κιρίλ Ντεσπόντοφ στα δεξιά, ο Γιάννης Κωνσταντέλιας στα αριστερά και ο Άλι Σαμάτα στην κορυφή της επίθεσης.

loading...

Previous articleΗ Λάτσιο του Μανδά επικράτησε της Γιουβέντους, αλλά η «Βέκια Σινιόρα» πέρασε στον τελικό του Κόπα Ιτάλια
Next articleΆρης: Χωρίς τρεις κόντρα στον Ολυμπιακό – Το πλάνο ενδεκάδας του Άκη Μάντζιου

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here