Ο Παναθηναϊκός έχει ήδη ξεκινήσει το σχεδιασμό της επόμενης χρονιάς και προχωρά και αυτός στο πλάνο ελληνοποίησης του ρόστερ. Στο πλαίσιο αυτό οι «πράσινοι» προχώρησαν και στη δεύτερη προσθήκη τους πριν καν την ολοκλήρωση της σεζόν.

Μετά την απόκτηση του Νεμάνια Μαξίμοβιτς, σειρά έχει ο Τζόρτζ Μπάλντοκ. Ο Έλληνας διεθνής ανήκει στη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ και το συμβόλαιο του φτάνει στη λήξη του σε ένα μήνα (Ιούνιο 2024), οπότε ο Παναθηναϊκός εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία να προσθέσει μια αξιόλογη λύση στην αμυντική γραμμή του, χωρίς να καταβάλει αντίτιμο στον αγγλικό σύλλογο.

Ο 31χρονος δεξιός μπακ ανήκει από το 2017 στην Σέφιλντ και μετρά 219 συμμετοχές με την ομάδα, έχοντας 6 γκολ και 16 ασίστ. Οι 83 από αυτές μάλιστα είναι και στην Premier League. Παράλληλα είναι διεθνής με την Εθνική Ελλάδος με την οποία ντεμπούτο έκανε πριν 2 χρόνια, όταν πήρε και την υπηκοότητα.

Με 12 εμφανίσεις, τη δεδομένη στιγμή θεωρείται ο βασικός στη θέση του στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα. Φέτος μετρά 13 συμμετοχές με τη Σέφιλντ η οποία υποβιβάστηκε ως ουραγός, έχοντας μαζέψει μέχρι στιγμής 16 βαθμούς σε 36 παιχνίδια.

Η αξία του τη δεδομένη στιγμή στο transfermarkt είναι στα 2.5 εκατ. ευρώ, έχοντας φτάσει στο υψηλότερο σημείο, τέσσερα χρόνια νωρίτερα. Πιο συγκεκριμένα το καλοκαίρι του 2020 ο Μπάλντοκ κόστιζε σύμφωνα με την ίδια πλατφόρμα 6.5 εκατ. ευρώ, λογικό αν αναλογιστεί κανείς πως τότε η Σέφιλντ έπαιξε για δύο συνεχόμενες χρονιές στην Premier League και ο Μπάλντοκ ήταν βασικός και αναντικατάστατος και τις δύο.

loading...

Previous articleMε γκολ Παυλίδη η Άλκμααρ κέρδισε την Τβέντε και… βλέπει Champions League (vid)
Next articleΦήμες για Παναθηναϊκό και τον Παπαδόπουλο της Ντόρτμουντ!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here