Η Μπασάκσεχιρ επικράτησε με 4-1 της Κασίμπασα και επιβεβαίωσε για μια ακόμη αγωνιστική την εξαιρετική κατάσταση στην οποία βρίσκεται.

Κάτι παρόμοιο συνέβη και με τον Δημήτρη Πέλκα ο οποίος σκόραρε για μια ακόμη αγωνιστική, ανοίγοντας το δρόμο για την τεσσάρα της ομάδας του. Ο Έλληνας διεθνής ήταν αυτός που στο 18ο λεπτό με μακρινό συρτό σουτ από τα 30 μέτρα νίκησε τον Ανδρέα Γιαννιώτη για το 1-0. Βέβαια ο 30χρονος μεσοεπιθετικός έγινε αναγκαστική αλλαγή στο 25′, ωστόσο η ομάδα του έφτασε άνετα στη νίκη.

Αξίζει να σημειωθεί, πως για λογαριασμό της Μπασάκσεχιρ αγωνίστηκε με φανέλα βασικού ο Οσεϊνού Μπα πρώην παίκτης του Ολυμπιακού αλλά και ο Φιγκεϊρέδο, πρώην επιθετικός του ΟΦΗ. Ενώ στον αντίποδα εκτός από τον πρώην τερματοφύλακα του Ατρομήτου, όλο το 90λεπτο έβγαλε και ο Τζάκσον Πορόζο του Ολυμπιακού.

Έτσι η ομάδα του Δημήτρη Πέλκα μετρά 3 νίκες στα 4 τελευταία παιχνίδια αλλά και συνολικά 5-1-1 απολογισμό στα τελευταία επτά. Ενώ ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ έχει συμμετοχή στα 8 από τα 13 γκολ που έχει πετύχει η ομάδα του στα έξι τελευταία παιχνίδια, έχοντας είτε σκοράρει είτε μοιράσει ασίστ.

Συνολικά στη σεζόν ο Έλληνας μεσοεπιθετικός έφτασε τα 7 γκολ και 5 ασίστ σε 24 αγώνες.

Παράλληλα με αυτό το εξαιρετικό σερί η Μπασάκσεχιρ έχει ανέβει στην 4η θέση που δίνει και το τελευταίο ευρωπαϊκό εισιτήριο, για το Europa Conference League της επόμενης χρονιάς. Τρεις βαθμούς πιο πάνω της βρίσκεται η Τράμπζονσπορ του Ταξιάρχη Φούντα, ενώ ένα βαθμό πίσω της στους 54 είναι η Μπεσίκτας με τη μάχη για τα ευρωπαϊκά εισιτήρια να έχει κορυφωθεί τρεις «στροφές» πριν το φινάλε.

loading...

Previous articleΕκπληκτική εμφάνιση Άκπομ με γκολ και ασίστ στην τεσσάρα του Άγιαξ (vids)
Next articleΜπράιτον – Άστον Βίλα 1-0: Κάκιστη εμφάνιση και ήττα για τους λαβωμένους «χωριάτες» πριν τον Ολυμπιακό (vid)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here