Ο Λάζαρος Λάμπρου ξεπέρασε το ντεφορμάρισμα και τους τραυματισμούς που τον ταλαιπωρούσαν και επανήλθε σε φόρμα με τον καλύτερο τρόπο. Ο Έλληνας εξτρέμ πέτυχε δύο γκολ στη νίκη της Εξέλσιορ επί της Φόλενταμ στο 4-0.

Ο 26χρονος πλέον μετρά πέντε γκολ και ισάριθμες ασίστ, σε 24 συμμετοχές. Η Εξέλσιορ από την άλλη βγήκε από τη ζώνη του υποβιβασμού μετρώντας 25 βαθμούς, παίρνοντας… αέρα έξι πόντων από τη 17η Φόλενταμ που έχει 19.

Μετά τη λήξη του αγώνα ο Λάμπρου έδωσε συνέντευξη στο Voetbal International τονίζοντας πως θεωρεί ότι ο χρόνος του στην Ολλανδία ολοκληρώθηκε και πλέον θέλει να ψάξει μια νέα πρόκληση.

Αναλυτικά το απόσπασμα:

«Είμαι 26 και θέλω να κάνω το επόμενο βήμα της καριέρας μου. Κατά προτίμηση σε μία ομάδα που διεκδικεί τρόπαια. Δεν ξέρω ακόμα το που. Νομίζω πως έχω παίξει αρκετά στην Ολλανδία και αυτό το κάτι διαφορετικό θα ήταν καλό για μένα. Η Εξέλσιορ μου εξήγησε πως θέλει να συνεχίσει με νεαρούς παίκτες. Αυτή είναι η πολιτική του κλαμπ. Το να βελτιώνει και να πουλάει νεαρούς παίκτες. Δεν είμαι μεγάλος, αλλά έχω μεγαλώσει. Δεν είμαι έκπληκτός από την ανακοίνωση. Είναι εντάξει με τον τρόπο αυτό. Θα κάνω ό,τι που μπορώ ώστε να κρατήσω την ομάδα στην Eredivisie».

loading...

Previous articleWyscout Analysis: Φώτης Ιωαννίδης, ο φόβος και ο τρόμος
Next articleΠρώην παίκτης του Άρη συνέβαλλε στη νίκη της Καταντζάρο και την έστειλε πιο κοντά στην άνοδο

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here