Ο Άρης το απόγευμα της Τετάρτης (24/4 19:30) υποδέχεται τον Ολυμπιακό για την 7η αγωνιστική των play off της Super League με στόχο την επιστροφή στις νίκες.

Ο Άκης Μάντζιος είδε τον Λορέν Μορόν να μπαίνει τελικά στην αποστολή, όπως και τον Φαμπιάνο, με την παρουσία και των δύο στην αρχική ενδεκάδα να αποτελεί ερωτηματικό. Σταθερά εκτός παρέμειναν οι Ανσαριφάρντ και Βερστράτε αλλά και ο Φραν Βέλεθ, ενώ επανήλθε ο Σαπί Σουλεϊμάνοφ.

Το πρώτο δίλημμα του Άκη Μάντζιου για την αρχική ενδεκάδα έρχεται κάτω από την εστία με τον Χουτεσιώτη να έρχεται από την εξαιρετική εμφάνιση κόντρα στην ΑΕΚ και να μην είναι βέβαιο το αν θα αντικατασταθεί από τον Χουλιάν Κουέστα. Δεξιά στην άμυνα θα επιστρέψει ο Ουντουμπάτζο, ενώ αριστερά θα βρίσκεται ο Μοντόγια.

Το κεντρικό αμυντικό δίδυμο δεν είναι καθόλου σίγουρο, αφού Ρόουζ και Μπράμπετς φαίνεται να έχουν προβάδισμα ωστόσο η επιστροφή Φαμπιάνο ίσως τον τοποθετήσει και στην αρχική ενδεκάδα. Στα χαφ θα είναι ο Νταρίντα και ο Ζουλ και πιο μπροστά τους ο Μανού Γκαρθία.

Οι δύο εξτρέμ πιθανό μοιάζει να είναι ο Σουλεϊμάνοφ και ο Σαβέριο, με το τελευταίο δίλημμα του Μάντζιου να έρχεται στην κορυφή της επίθεσης. Ο Έλληνας τεχνικός είτε θα ρισκάρει με τον Μορόν που επέστρεψε, είτε θα επιλέξει την πιο… αναίμακτη επιλογή του Σαμόρα.

Στην αποστολή βρίσκονται οι: Κουέστα, Χουτεσιώτης, Οντουμπάτζο, Μοντόγια, Φατόρε, Μπράμπετς, Φαμπιάνο, Ροζ, Νταρίντα, Ζουλ, Τζούρασεκ, Ντουκουρέ, Μανού Γκαρθία, Πάρντο, Σουλεϊμάνοφ, Σαβέριο, Ζαμόρα, Μορόν, Φετφατζίδης, Παναγίδης, Αγοραστός

loading...

Previous articleΠΑΟΚ: Το πλάνο του Λουτσέσκου για Λαμία και οι πιθανότητες αλλαγής σχηματισμού και προσώπων
Next articleΠινέδα: «Πολύ σημαντικό παιχνίδι κόντρα στον Παναθηναϊκό, να βοηθήσουμε όλοι την ομάδα να φτάσει στη νίκη»

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here