Νωρίτερα το μεσημέρι της Τετάρτης (26/7) δημοσίευμα από σελίδα που ασχολείται με το ρεπορτάζ της Μπορντό, ενέπλεξε τον ΠΑΟΚ ανάμεσα στις ομάδες που ενδιαφέρεται για τον Ρεμί Ουντέν.

Το ρεπορτάζ των Γάλλων τόνιζε πως ο ΠΑΟΚ, η Λέτσε (σ.σ. στην οποία αγωνιζόταν πέρυσι ο 26χρονος) και ομάδες από τη Σαουδική Αραβία και το MLS έχουν ψηλά στη λίστα τους τον Ουντέν. Ο εξτρέμ των «γιρονδίνων» ξεκίνησε την καριέρα του από την Ρεμς στην οποία αγωνίστηκε για πέντε σεζόν μέχρι το 2020.

Εκεί πραγματοποίησε 116 συμμετοχές, 26 γκολ και 16 ασίστ ως τον Γενάρη του 2020 όταν η Μπορντό στην οποία ανήκει έβγαλε από τα ταμεία της 10 εκατ. ευρώ για τον κάνει δικό της. Έκτοτε ο Ουντέν μετράει 81 συμμετοχές, 9 γκολ και 10 ασίστ.

Τη σεζόν που μας πέρασε αγωνίστηκε ως δανεικός στη Λέτσε με την οποία μέτρησε 31 συμμετοχές και 3 γκολ στη Serie A. Το συμβόλαιο του λήγει το καλοκαίρι του 2024 και ένα χαρακτηριστικό που έχει ως τώρα στην καριέρα του είναι πως αν και πρόκειται για ένα δεξί εξτρέμ, έχει αγωνιστεί σε όλες τις θέσεις του γηπέδου από το «8» και μπροστά.

https://youtu.be/PvMQCiy2qKE
loading...

Previous article«Ο ΠΑΟΚ μέσα στις ομάδες που θέλουν τον Ουντέν»
Next articleBild: «Στη λίστα της Μπάγερν Μονάχου ο Κοτάρσκι»

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here