Ο Μάικλ Τσιρίνος μίλησε στο TransferGeeks για όσα έζησε στην Ελλάδα, το μέλλον αλλά και την άποψη του για τον Λούις Πάλμα.

Διαβάστε τη συνέντευξη του παρακάτω:

Αρχικά πώς ήταν η εμπειρία σου στην Ελλάδα; Απόλαυσες τον χρόνο που πέρασες εδώ;

Η αλήθεια είναι ότι πραγματικά απόλαυσα τα όσα έζησε τόσο στην χώρα όσο και στην ομάδα, ο Βόλος μου φέρθηκε πάρα πολύ καλά, είμαι χαρούμενος και όσα είδα και όσα έμαθα.

Πώς ήταν τα πράγματα στον Βόλο; Τι έχεις να πεις για τον προπονητή και τον πρόεδρο;

Είμαι χαρούμενος με τον πρόεδρο και την ομάδα, με το προσωπικό. Μου φέρθηκαν καλά και ο πρόεδρος μου έδειξε εμπιστοσύνη και σεβασμό, είμαι χαρούμενος μαζί του.

Ποιες είναι οι διαφορές μεταξύ Ελλάδας και Ονδούρας;

Στην Ελλάδα τα πράγματα είναι πιο ανταγωνιστικά, υπάρχουν ομάδες που δε σε συγχωρούν και μπορούν να σου βάλουν πέντε γκολ γρήγορα. Χρειάζεται περισσότερη συγκέντρωση και δύναμη, η Ονδούρα έχει βελτιωθεί σε πάρα πολλά πράγματα, αλλά χρειάζεται βελτίωση.

Έβαλες γκολ, έδωσες δύο ασίστ και είχες μερικά πολύ καλά παιχνίδια, νιώθεις ότι απέδειξες ότι μπορείς να παίξεις σε αυτό το επίπεδο;

Η αλήθεια είναι ότι το πρωτάθλημα που έκανα ήταν πολύ καλό και θεωρώ ότι μπορώ να παίξει σε αυτό το επίπεδο. Ήταν δύσκολο να πάω σε μία διαφορετική χώρα και να δείξω τις ικανότητες μου κατευθείαν, αλλά θεωρώ ότι τα πράγματα πήγαν πολύ καλά. Θα μπορούσα να δώσω περισσότερα; Ναι φυσικά, αλλά είμαι πολύ χαρούμενος για όσα έκανα.

Εσύ και η ομάδα σου κάνατε μία πολύ καλή πορεία, τι πήγε λάθος στο τέλος;

Θεωρώ ότι μας έλλειπε η εμπειρία σε αυτές τις καταστάσεις, χάσαμε λόγω έλλειψης συγκέντρωσης, υπάρχουν ομάδες που δε συγχωρούν. Ξέραμε ότι η μάχη μας ήταν με τον Άρη, αλλά μόλις μας κέρδισε στην έδρα μας καταρρεύσαμε. Ακόμη είχαμε μερικούς τραυματισμούς που μας βάρυναν στο τελευταίο κομμάτι της χρονιάς.

Υπάρχουν πληροφορίες ότι ομάδες από την Ελλάδα ενδιαφέρονται για σένα, αληθεύει αυτό; Θα ήθελες να παίξεις ξανά στην Ελλάδα;

Θα μιλήσω με τον εκπρόσωπο μου τις επόμενες μέρες για να δούμε για το μέλλον, θα ήταν ψέμα να πω οτιδήποτε τώρα, αλλά ναι θα ήθελα να παίξω ξανά στην Ελλάδα.

Θα ήθελες να παίξεις στην Ευρώπη ή προτιμάς να επιστρέψεις στην Ονδούρα;

Το mentality μου λέει να συνεχίσω να παίζω εκτός της χώρας μου, αλλά έχω και τη δυνατότητα να παίξω στη κορυφαία ομάδα της Ονδούρας, θα αναλύσω τα πάντα και θα αποφασίσω.

Πώς σου φάνηκαν οι Έλληνες οπαδοί;

Έδειχναν μεγάλο σεβασμό, λατρεύω τους οπαδούς της Ελλάδας.

Πριν έρθεις στην Ελλάδα μίλησες με τον Πάλμα και τον Έντγουιν;

Η αλήθεια είναι ότι δε μίλησα πολύ μαζί τους, όταν ήρθε η ευκαιρία να παίξω στην Ελλάδα ήμουν απλά πάρα πολύ χαρούμενος. Ήξερα ότι θα παίξω σε μία όμορφη χώρα με ένα διαφορετικό κλαμπ και θα αντιμετωπίσω σπουδαίες ομάδες, ήμουν χαρούμενος.

Μία ακόμη ερώτηση για τον Πάλμα. έχει αυτά που χρειάζεται για να παίξει στο κορυφαίο επίπεδο;

Ναι, φυσικά, έχει το επίπεδο για να παίξει σε κορυφαία ομάδα. Το έχει αποδείξει ήδη σκοράροντας και παίζοντας εξαιρετικά καλά στην Ελλάδα, το δικαιούται και του εύχομαι τα καλύτερα.

loading...

Previous articleΓια συμφωνία Κουρμπέλη-Τράμπζοσπορ κάνουν λόγο στην Τουρκία
Next article«Ο Πάλμα έχει το επίπεδο να παίξει σε κορυφαία ομάδα»

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here