Πορτογαλικό ρεπορτάζ που δημοσιεύτηκε το πρωί του Σαββάτου (27/4) παρουσιάζει αλλαγή δεδομένων στο «στρατόπεδο» της Σπόρτινγκ αναφορικά με την υπόθεση του Φώτη Ιωαννίδη.

Ο 24χρονος διεθνής επιθετικός ήταν γνωστό μέχρι τώρα πως αποτελεί διακαή πόθο των «λιονταριών», αφού διανύει μια απίθανη σεζόν με τον Παναθηναϊκό. Έτσι οι Πορτογάλοι έβλεπαν στον σέντερ φορ του «τριφυλλιού» τον αντικαταστάτη του Βίκτορ Γιόκερες. Σύμφωνα όμως την A Bola οι σκέψεις των ανθρώπων της ομάδας πλέον είναι διαφορετικές.

Το ίδιο ρεπορτάζ τονίζει πως απαίτηση του Αμορίμ για να πειστεί να παραμείνει είναι και η διατήρηση του Σουηδού επιθετικού στο ρόστερ της ομάδας. Προσθέτοντας παράλληλα πως αν συμβεί αυτό η υπόθεση Ιωαννίδη δεν θα… παγώσει για την Σπόρτινγκ. Μάλιστα φαίνεται πως οι Πορτογάλοι έχουν ήδη προσεγγίσει τον Παναθηναϊκό για τον διεθνή Έλληνα επιθετικό, για να διερευνήσουν τα «θέλω» του συλλόγου.

Παράλληλα σε αυτή την περίπτωση η απαίτηση του Παναθηναϊκού φαίνεται πως φτάνει σε ένα ποσό της τάξεως των 20 εκατ. ευρώ, όσα δηλαδή πλήρωσαν τα «λιοντάρια» για να αγοράσουν το περασμένο καλοκαίρι τον Γιόκερες.

loading...

Previous article«Επανέρχεται για Ελίασον με νέα πρόταση η Γκρέμιο»
Next articleSuper League Play Out: Όλα τα σενάρια της προτελευταίας «στροφής» – Τι θέλουν οι 3 που κινδυνεύουν

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here