Η εξαιρετική φόρμα στην οποία βρίσκεται ο Ορμπελίν Πινέδα δεν είναι αντικείμενο σχολιασμού μόνο στην Ελλάδα. Στην άλλη μεριά του Ατλαντικού και πιο συγκεκριμένα στο Μεξικό, ο 28χρονος μεσοεπιθετικός γίνεται συχνά θέμα συζήτησης.

Έτσι συνέβη και μετά την τελευταία του εξαιρετική εμφάνιση κόντρα στον Παναθηναϊκό, με τον Μεξικανό να μην σκοράρει αλλά να δίνει κομβικές βοήθειες για να έρθει η νίκη για την ομάδα του Ματίας Αλμέιδα. Έτσι ο Μεξικανικός τύπος αποθέωσε τον παίκτη τονίζοντας πως έλαμψε στη νίκη της «Ένωσης» και αποτελεί είδωλο για την ΑΕΚ.

«Ο Ορμπελίν έλαμψε στη νίκη της ΑΕΚ. Με την εξαιρετική του εμφάνιση, η ΑΕΚ έκανε σταθερό βήμα για το δεύτερο σερί πρωτάθλημα καθώς νίκησε με δυναμικό τρόπο τον Παναθηναϊκό. Ο Μεξικανός έδωσε μια ασίστ και έφτασε κοντά να πετύχει ένα υπέροχο γκολ. Έπαιξε ποδόσφαιρο με το οποίο στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων, με μεγάλη συμμετοχή στη νίκη, αφού έκλεβε μπάλες και μοίραζε το παιχνίδι σε όλο το γήπεδο», τονίζουν οι Μεξικάνοι.

Και συμπληρώνουν: «Αποτελεί είδωλο στην Ελλάδα και την ΑΕΚ». Ο Πινέδα που αγοράστηκε το περασμένο καλοκαίρι από τη Θέλτα έναντι 6.5 εκατ. ευρώ έχει φέτος σε 41 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις 3 γκολ και 3 ασίστ. Τέλος να θυμίσουμε πως το συμβόλαιο του με την «Ένωση» έχει ισχύ ως τον Ιούνιο του 2027.

loading...

Previous articleΆρης: Με μια επιστροφή και μια απουσία απέναντι στον Παναθηναϊκό
Next article«Επανέρχεται για Ελίασον με νέα πρόταση η Γκρέμιο»

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here