Το… έπος της Κ19 του Ολυμπιακού στο Youth League, που έφτασε ως την κατάκτηση της διοργάνωσης, έφερε μεγάλο ενδιαφέρον σε όλους να γνωρίσουν ποιοι είναι αυτοί που κατάφεραν κάτι φαινομενικά αδύνατο και έγραψαν ιστορία σε συλλογικό, εθνικό και Ευρωπαϊκό επίπεδο.

Μέσα από το transfergeeks.gr, διαβάσατε πως έφτασαν τα «λιοντάρια» του Συλαϊδόπουλου, στην κατάκτηση του τίτλου και στις επόμενες γραμμές θα δούμε ποιους ξεχωρίζει το transfermarkt. Φυσικά οι υπολογισμένες αξίες δεν είναι ενημερωμένες και μετά την κατάκτηση του τροπαίου αφού είναι πιθανόν να αλλάξουν, ωστόσο ενδιαφέρον παρουσιάζει πως τους… μετράει η πλατφόρμα ως τώρα και σε ποιους έχει ήδη δώσει τριψήφια αξία.

Η κορυφαία δυάδα των… τριψήφιων

Ψηλότερα στη σχετική λίστα είναι ο Μπάμπης Κωστούλας. Ο βασικός σέντερ φορ των Πειραιωτών αν και μόλις 16 ετών έχει ήδη εκτοξεύσει την αξία του και πριν τη διοργάνωση. Σύμφωνα με το transfermarkt, αυτή φτάνει τα 400χιλ. ευρώ. Ο γεννημένος το 2007 κεντρικός επιθετικός ήταν από τους MVP της ομάδας του Συλαϊδόπουλου στο Youth League με 5 γκολ και 2 ασίστ σε 8 συμμετοχές. Παράλληλα είναι διεθνής με την Εθνική Κ19 και βασικός με τον Ολυμπιακό Β’.

Ο δεύτερος στη πεντάδα είναι ο Ισίδωρος Κουτσίδης. Για τον 19χρονο Δραμινό κεντρικό αμυντικό έχετε διαβάσει και σχετικό άρθρο στο transfergeeks.gr, αφού ήταν ο μόνος που έζησε την επική πορεία των πιτσιρικάδων του Ολυμπιακού, αλλά και την ιστορική πρόκριση επί της Φενέρμπαχτσε.

Ο ύψους 1.93μ κεντρικός αμυντικός ήταν βασικότατος σε όλο το ταξίδι στο Youth League με 8 συμμετοχές και η αξία του είναι στις 200χιλ. ευρώ τη δεδομένη στιγμή.

Η τριάδα που συμπληρώνει τους πέντε

Επόμενος είναι ο κεντρικός χαφ των Πειραιωτών και συμπαίκτης του Κωστούλα με την Εθνική U19, Χρήστος Μουζακίτης. Η αξία του τώρα όπως έχει αξιολογηθεί από το transfermarkt είναι στις 150χιλ. ευρώ και ήταν επίσης από τους αναντικατάστατους της μυθικής πορείας για την U19 του Ολυμπιακού. Σε 8 παιχνίδια, είχε 6 γκολ και 1 ασίστ και αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ για το σύλλογο.

Συνεχίζοντας θα βρούμε τον Αντώνη Παπακανέλλο, το Νο 10 των «ερυθρολεύκων», με αξία 125χιλ. ευρώ. Ο 18χρονος πέτυχε κάποια εντυπωσιακά γκολ στην πρόσφατη διοργάνωση και συνολικά σε 8 παιχνίδια, είχε 3 γκολ και 1 ασίστ. Πρόκειται για ποδοσφαιριστή που είναι επίσης διεθνής με την Κ19 της Εθνικής και βασικός και στον Ολυμπιακό Β’.

Τελευταίος σε αυτή τη λίστα έρχεται ο πρώην παίκτης του Άρη, Κωνσταντίνος Τανούλης. Ο ύψους 1.90μ κεντρικός αμυντικός κοστολογείται στις 100χιλ. ευρώ και στο Youth League μέτρησε έξι συμμετοχές. Ακόμη ο 19χρονος είναι βασικός με την β’ ομάδα του Ολυμπιακού ενώ έχει κληθεί και στην Εθνική Κ19.

Αυτοί που ξεχώρισαν στο Youth League και περιμένουν την… άνοδο στο transfermarkt

Εκτός των πέντε, υπάρχουν πολλοί ακόμη που συνέβαλλαν τα μέγιστα στη μαγική πορεία των Πειραιωτών υπάρχουν και αρκετοί ακόμη ποδοσφαιριστές που έχουν μικρότερη ή και καθόλου αξία και αναμένεται να την ανεβάσουν.

Μεταξύ αυτών ο αρχηγός του Ολυμπιακού, Θανάσης Κουτσογούλας που αυτή τη στιγμή δεν έχει, ο Κωνσταντίνος Κωστούλας που βρίσκεται στα 75χιλ. ευρώ, ο Άντζελο Σίνα βασικός τερματοφύλακας των Πειραιωτών που επίσης δεν έχει, αλλά και ο Σταύρος Πνευμονίδης που ακόμη δεν έχει και πραγματοποίησε ένα εξαιρετικό τουρνουά στο Youth League με 2 γκολ και ισάριθμες ασίστ.

loading...

Previous articleΟ Τοράλ έδειξε την εκτελεστική του… δεινότητα απέναντι στον Βόλο (Wyscout Analysis)!
Next articleΧρυσό παπούτσι: Εντός δεκάδας ο Παυλίδης!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here