Η… κατηφόρα της Άστον Βίλα συνεχίστηκε και στην έδρα της Μπράιτον με την ομάδα του Ουνάι Έμερι να είναι εμφανώς επηρεασμένη από την τεσσάρα του Ολυμπιακού και να χάνει χωρίς να προβάλει καμία αντίσταση.

Ο Ισπανός προπονητής παρέταξε ενδεκάδα με αλλαγές μεσοαμυντικά, ωστόσο αυτό δεν άλλαξε την κακή εικόνα της Βίλα που δέχθηκε φάσεις από τους γηπεδούχους οι οποίοι έπαιζαν και χωρίς κάποιο βαθμολογικό κίνητρο. Χαρακτηριστικό είναι πως οι τελικές στο φινάλε του πρώτου μέρους ήταν 6-1.

Η κατάσταση παρέμεινε ίδια και στο δεύτερο μισό με τους «χωριάτες» να φαίνεται πως σκέφτονται περισσότερο το παιχνίδι της ερχόμενης Πέμπτης (9/5 22:00). Αυτό είχε ως συνέπεια την ήττα με 1-0, με γκολ του Ζοάο Πέδρο (83′) από κοντά μετά από άστοχη εκτέλεση πέναλτι, κερδίζοντας το ριμπάουντ.

Η νίκη ανέβασε τους «γλάρους» στην 11η θέση με 47 βαθμούς, ενώ στον αντίποδα η Άστον Βίλα παρέμεινε στην 4η θέση με 67 βαθμούς, χάνοντας την ευκαιρία να σιγουρέψει και μαθηματικά την παρουσία της στο Champions League της νέας σεζόν.

Μάλιστα ο Έμερι είδε και τον καλύτερο παίκτη του πρώτου ημιτελικού κόντρα στον Ολυμπιακό, Ρότζερς να αποχωρεί τραυματίας στο 26′, ανοίγοντας νέο… μέτωπο προβληματισμού σε σχέση με την ενδεκάδα του επαναληπτικού στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Η σύνθεση της Άστον Βίλα: Όλσεν, Κόνσα (90′ Τσέιμπερς), Κάρλος, Τόρες, Ντιν (90′ Μορένο), Μακγκίν, Λουίζ, Μπέιλι, Ρότζερς (26′ Κας), Ντιαμπί (73′ Ντουράν), Γουότκινς

loading...

Previous articleΓκολάρα Πέλκα από τα 30 μέτρα στη νίκη της Μπασάκσεχιρ που… βλέπει Ευρώπη (vid)
Next articleΈκανε ντεμπούτο με την ανδρική ομάδα της Γκενκ ο 16χρονος Κωνσταντίνος Καρέτσας! (vid)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here