Τα πεπραγμένα του Ισπανού ποδοσφαιριστή στη νίκη του ΟΦΗ.

Ο ΟΦΗ κατάφερε να… υπερασπιστεί το «Γεντί Κουλέ», επικρατώντας με 2-1 επί της ομάδας του Βόλου, με τον Γιόν Τοράλ να βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση.

Σκόραρε αμφότερα τα τέρματα της ομάδας του, αποτελώντας μόνιμη απειλή για τον αντίπαλο και τελειώνοντας τις φάσεις με υποδειγματικό τρόπο.

Κάτοικος… μεγάλης περιοχής

Ο 29χρονος Ισπανός παίκτης του ΟΦΗ μπορεί να αγωνίστηκε ως αμυντικό χαφ, όμως φρόντισε να υπενθυμίζει συνεχώς στους αντίπαλους αμυντικούς την παρουσία του.

Με 7 επαφές στα καρέ του Κόβακς, δημιούργησε τους απαιτούμενους χώρους για τους γηπεδούχους, ενώ ανέλαβε ευθύνες σχεδόν σε ολόκληρο το μισό του Βόλου, όπως φαίνεται στο παρακάτω heatmap.

Οι εκτελέσεις που έκαναν τη διαφορά

Μπορεί το ποδόσφαιρο να αποτελείται από πολλούς εξίσου σημαντικούς τομείς, όμως ας μη ξεχνάμε ότι η πεμπτουσία του αθλήαμτος είναι το γκολ, κάτι που φαίνεται να γνωρίζει καλά ο Τοράλ.

Το πρώτο του γκολ μετρούσε για 0.10 expected (μπαίνει 10 φορές στις 100), όμως η πολύ ωραία εκτέλεση του Αγγλοϊσπανού ποδοσφαιριστή μετέτρεψε τις πιθανότητες σε 0.56.

Κάτι παρόμοιο συνέβη και στο άλλο τέρμα που πέτυχε, καθώς τα 0.13xG, έγιναν 0.48xCG, δηλαδή σχεδόν τετραπλασιάστηκαν οι πιθανότητες του τερματοφύλακα της ομάδας της Μαγνησίας για να δεχτεί το γκολ, προϊόν της σωστής εκτέλεσης του Τοράλ.

loading...

Previous articleΟλυμπιακός: Στη Θεσσαλονίκη με τρεις απουσίες – Επιστροφές βασικών στην αρχική ενδεκάδα για Μεντιλίμπαρ
Next articleΟλυμπιακός U19: Οι πέντε παίκτες με τριψήφια αξία στο transfermarkt

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here