Ο Ολυμπιακός από τα ξημερώματα της Παρασκευής (19/4) δεν σταματάει να πανηγυρίζει. Οι Πειραιώτες μέσα σε λιγότερο από 24 ώρες κατάφεραν να ζήσουν δύο επικές προκρίσεις με την ανδρική ομάδα και την Κ19 να επικρατούν στα πέναλτι της Φενέρμπαχτσε και της Ναντ αντίστοιχα.

Αν υπάρχει ένας συνδετικός κρίκος στις δύο αυτές αναμετρήσεις είναι ο Ισίδωρος Κουτσίδης. Ο 19χρονος κεντρικός αμυντικός κλήθηκε από τον Μεντιλίμπαρ για να συμπληρώσει το… παζλ των κεντρικών αμυντικών κόντρα στη Φενέρμπαχτσε και αφού πανηγύρισε την πρόκριση, γύρισε την Ελλάδα και πήρε το αεροπλάνο για την Ελβετία.

Κυριολεκτικά, προσγειώθηκε, έπαιξε όλο το παιχνίδι και πανηγύρισε δεύτερη ιστορική πρόκριση των Πειραιωτών, αυτή τη φορά με τους συμπαίκτες του ολόκληρη τη σεζόν, κόντρα στη Ναντ. Ο Δραμινός υψηλόσωμος (1.91μ) κεντρικός αμυντικός έχει αγωνιστεί φέτος σε 21 παιχνίδια με την β’ ομάδα του Ολυμπιακού στη Super League 2, ενώ είναι από τα βασικότατα στελέχη της εκπληκτικής πορείας της Κ19 των Πειραιωτών στο Youth League.

Κόντρα στη Ναντ σημείωσε την έβδομη του συμμετοχή και στον τελικό κόντρα σε Πόρτο ή Μίλαν θα ακολουθήσει η 8η, με τον Κουτσίδη να δείχνει πως η φετινή του παρουσία είναι ισχυρό δείγμα ώστε να «χτυπήσει» την πόρτα της πρώτης ομάδας. Άλλωστε η απουσία του Ντόη στον πρώτο ημιτελικό κόντρα στην Άστον Βίλα του δίνει μια ακόμη ευκαιρία να πάρει… μυρωδιά από έναν ιστορικό ημιτελικό για τους ερυθρόλευκους από μέσα. 

loading...

Previous articleΟλυμπιακός Youth League: Ο Σίνα… αντέγραψε τον Τζολάκη και έστειλε τους Πειραιώτες στον τελικό (vid)
Next articleΟλυμπιακός: Η πρόκριση επί της Φενέρμπαχτσε του έδωσε δύο ιστορικά ευρωπαϊκά ρεκόρ

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here