Ζίμερ Μπουτούτσι και Φίλιπ Ζινκέρναγκελ βρίσκονται εκτός ομάδας από τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ και ψάχνεται τρόπος οι «ερυθρόλευκοι» να προχωρήσουν σε πώληση των δύο.

Αμφότεροι ωστόσο έχουν προσελκύσει ενδιαφέρον από ομάδες της Τουρκία και του Βελγίου. Πιο συγκεκριμένα η Αντάλιασπορ έχει εκφράσει το ενδιαφέρον της για τον Κοσοβάρο εξτρέμ και μάλιστα από την Τουρκία αναφέρεται πως οι δύο πλευρές τα έχουν βρει απόλυτα. Ωστόσο δεν έχουν διαρρεύσει λεπτομέρειες για την πρόταση των Τούρκων στον παίκτη και τον Ολυμπιακό.

Από την άλλη μεγαλύτερη είναι η… ζήτηση για τον Δανό εξτρέμ με τους Πειραιώτες όπως αναφέρεται να αξιώνουν 3 εκατ. ευρώ για να παραχωρήσουν τον παίκτη. Ενδιαφέρον για τον 28χρονο έχει εκφράσει εκτός από τις Σταντάρ Λιέγης και Μπριζ και η Τζένοα, αλλά φυσικά και η Τράμπζονσπορ η οποία είναι και η μόνη που έχει προχωρήσει σε πρόταση.

Αυτή δεν ικανοποίησε τα «θέλω» του Ολυμπιακού, αφού έφτασε το 1.3 εκατ. ευρώ. Από την άλλη η Σταντάρ Λιέγης με την οποία αγωνιζόταν πέρυσι ο Ζινκερνάγκελ έχει κάνει γνωστό πως θα τον ξανααποκτούσε μόνο ως δανεικό, προοπτική που οι «ερυθρόλευκοι» δεν θέλουν να συζητήσουν.

loading...

Previous articleΤι αναφέρει ο μάνατζερ του Καρασκάλ για το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ και όχι μόνο»
Next article«Ο ΠΑΟΚ μέσα στις ομάδες που θέλουν τον Ουντέν»

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here