Μεγάλη κόντρα έχει ξεσπάσει στην Πόρτο σχετικά με τις επερχόμενες εκλογές, με τον Αντρέ Βίλας Μπόας να ασκεί δριμεία κριτική στον πρόεδρο των «δράκων», Πίντο Ντα Κόστα.

Πιο συγκεκριμένα σε συνέντευξη που παραχώρησε ο πρώτος, στάθηκε στην αναξιοπιστία του νυν προέδρου. Μάλιστα όπως τόνισε ο «πρόεδρος πρέπει να σταματήσει να παίζει με τους συνεργάτες του». Παράλληλα ανέφερε πως ο Ντα Κόστα έχει πει ψέματα στον προπονητή σχετικά με την πώληση του Κάρμο, χωρίς να διευκρινίζει τι ακριβώς εννοεί.

Αναλυτικά η τοποθέτηση του:

«Συνεχίζω να επικεντρώνομαι στο να μιλάω με τον προπονητή για το project. Αυτή είναι η μόνη κριτική που πρέπει να γίνει και θα περιμένω τον προπονητή να πάρει θέση, δεδομένων των υποσχέσεων που έχει λάβει από τον πρόεδρο, πολλές από τις οποίες είναι ψεύτικες, όπως η πώληση του Κάρμο και το γυναικείο ποδόσφαιρο. Εχω την ίδια πρόθεση να καθίσω και να μιλήσω με τον προπονητή. Ο πρόεδρος πρέπει να σταματήσει να παίζει με τους συνεργάτες του. Αρκετά με τη λήψη αποφάσεων που θα μπορούσαν να βάλουν σε κίνδυνο το καλό μέλλον του συλλόγου. Η λήψη αποφάσεων 15 ημέρες πριν από τις εκλογές είναι ντροπή και οι άλλοι εταίροι δεν το αξίζουν αυτό. Είμαι απογοητευμένος και έκπληκτος που συνεχίζει να βρίσκει στήριξη στην υποψηφιότητά του. Μου δίνει την αίσθηση ότι είναι σε απόγνωση. Αρκετά. Είναι υπερβολικό όλο αυτό!».

loading...

Previous articleΔύο ομάδες της Premier League “τσεκάρουν” πρώην παίκτη του Ολυμπιακού
Next articleΑΕΚ: Ξανά ατομικό ο Μουκουντί, ελάχιστες ελπίδες να προλάβει ΠΑΟΚ

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here