Ο ΠΑΟΚ έχει σύμμαχο και τον ίδιο τον παίκτη στις συζητήσεις του Μπότο με τον Ρούι Κόστα.

O Zoσέ Μπότο βρίσκεται αυτές τις ημέρες στη Λισαβόνα προκειμένου να διαπραγματευτεί την πώληση του Τιάγκο Ντάντας από την Μπενφίκα στον ΠΑΟΚ.

Στις συζητήσεις οι οποίες πραγματοποιούνται, ο ΠΑΟΚ έχει ως μεγάλο σύμμαχο τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή. Ο Τιάγκο Ντάντας είναι ικανοποιημένος με τα όσα βρήκε στον ΠΑΟΚ όπως και με την εμπιστοσύνη που του δείχνει ο Ρασβάν Λουτσέσκου και θέλει να παραμείνει κάτοικος Θεσσαλονίκης.

Μάλιστα αξίζει να σημειωθεί ότι στο τραπέζι έχει πέσει και τρίτο σενάριο, πέρα από τα δύο που έχουμε αναφέρει, δηλαδή τη πληρωμή 7 ή 4 εκατομμυρίων για το 100% και το 50% των δικαιωμάτων του αντίστοιχα. Το τρίτο σενάριο είναι να έχουμε την επέκταση του δανεισμού του για μία ακόμη χρονιά, με ενδεχόμενη επαναδιαπραγμάτευση των όρων για την οψιόν αγοράς του.

Πάντως το σενάριο αυτό δεν είναι το ιδανικό για τους ανθρώπους του «Δικεφάλου». Η προτεραιότητα του Μπότο είναι να κλείσει ένα deal για την αγορά του, με καλύτερους όρους από αυτούς που ανέφερε η αρχική συμφωνία, καθώς δεν πρόκειται ο ΠΑΟΚ να ξοδέψει ένα ποσό της τάξεως των 7.000.000 ευρώ για την αγορά του νεαρού ποδοσφαιριστή.

loading...

Previous articleΣεμέδο: Η σταδιακή πτώση και η ανάγκη για «αναγέννηση» στην Πολωνία
Next articleΒρσάλικο: Αποσύρεται στα 31 του και γίνεται μάνατζερ!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here