Εδώ και μερικά 24ωρα η υπόθεση Οζντόεφ στον ΠΑΟΚ φαίνεται πως έχει «παγώσει». Αν και αρχικά όλα έδειχναν πως υπάρχει συμφωνία των δύο πλευρών, δηλαδή του παίκτη και των «ασπρόμαυρων» αυτή φαίνεται να μην προχωρά όπως αναμένοταν.

Ωστόσο μέσα στο Σαββατοκύριακο είχαν δημοσιευτεί οι δηλώσεις του προέδρου των Τούρκων που τόνισε: «Ο σύλλογος έχει δεχθεί μία πρόταση από τον ΠΑΟΚ για την μεταγραφή του Οζντόεφ, την οποία όμως απέρριψα». Ενώ η νεότερη εξέλιξη είναι πως από το πρωί της Δευτέρας ο ποδοσφαιριστής δεν έχει πλέον ατζέντη.

Ο Ανζόρ Γκαργκάεβ, με δηλώσεις στη «sport-express» υποστήριξε ότι σταματάει να εκπροσωπεί, πλέον, τον Οζντόεφ σχολιάζοντας χαρακτηριστικά: «Από σήμερα σταματάω να έχω την οποιαδήποτε σχέση με τον Μάγκομεντ Οζντόεφ στο ποδοσφαιρικό κομμάτι. Είναι ενήλικας που μπορεί να πάρει αποφάσεις. Νομίζω ότι δεν έχω τίποτα να του δώσω».

Πλέον μένει να φανεί αν οι δύο εξελίξεις που υπήρξαν τις τελευταίες 48 ώρες επηρεάσουν θετικά ή αρνητικά την κατάληξη της μεταγραφής του Ρώσου χαφ στον ΠΑΟΚ.

loading...

Previous articleΑραούχο: «Είχα μια προσέγγιση από την ΑΕΚ, είμαι χαρούμενος στην Αμέρικα»
Next articleΤι απαντάει ο Ολυμπιακός στα… σενάρια για Σέρχιο Ράμος

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here