Ο ΠΑΟΚ το βράδυ της Πέμπτης (18/4 22:00) δίνει ένα πάρα πολύ σημαντικό παιχνίδι, ίσως χαρακτηρίζεται και ματς της χρονιάς ως τώρα, αφού υποδέχεται την Κλαμπ Μπριζ στη ρεβανς του 1-0 του Βελγίου με φόντο την πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League.

Οι παίκτες του και ο Ραζβάν Λουτσέσκου έδειξαν αποφασισμένοι για μια ακόμη επική ευρωπαϊκή βραδιά από τη συνέντευξη τύπου ακόμη ωστόσο στο μυαλό του Ρουμάνου παίζουν κάποια διλλήματα αναφορικά με την αρχική ενδεκάδα.

Από πίσω προς τα μπροστά υπάρχει ο σίγουρος κάτω από τα δοκάρια, Ντομινίκ Κοτάρσκι, στο κέντρο της άμυνας η δυάδα Κουλιεράκης-Κεντζιόρα δεν… σπάει, ενώ αριστερά θα βρίσκεται ο Ράχμαν Μπάμπα. Το πρώτο ερωτηματικό έρχεται στα δεξιά της άμυνας με τους Αντελίνο Βιεϊρίνια και Γιόνι Ότο να έχουν περίπου ίδιες πιθανότητες, με τον αρχηγό του δικεφάλου να φαίνεται πως έχει ένα μικρό προβάδισμα.

Η «κολώνα» της μεσαίας γραμμής, Σουαλιχό Μεϊτέ δεν αντικαθίσταται, το δεύτερο δίλημμα έρχεται στον παρτενέρ του. Εκεί οι Στέφαν Σβαμπ και Μαγκομέντ Οζντόεφ μοιάζει να έχουν πραγματικά ίσες πιθανότητες. Στην τριάδα πίσω από τον κεντρικό επιθετικό, ο θεωρητικά σίγουρος μοιάζει να είναι ο Τάισον, με τους Ζίφκοβιτς και Κωνσταντέλια να έχουν προβάδισμα έναντι των Ντεσπόντοφ και Μουργκ.

Στο κέντρο της επίθεσης υπάρχει επίσης… προβληματισμός και μένει να φανεί αν ο Λουτσέσκου επιβραβεύσει την εν γένει καλή παρουσία του Σαμάτα στον Γιαν Μπρέιντελ και του ξαναδώσει φανέλα βασικού, ή προτιμήσει τη λύση του Μπράντον Τόμας, ψάχνοντας διαφορετικά χαρακτηριστικά στο παιχνίδι του ΠΑΟΚ.

loading...

Previous articleΟλυμπιακός: Ο 19χρονος Κουτσίδης θα κάνει δύο ευρωπαϊκά ταξίδια μέσα σε 3 μέρες
Next articleΟ Μασούρας το έχει ξανακάνει και ψάχνει το «repeat» κόντρα στη Φενέρμπαχτσε (vid)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here