Πέντε χρόνια μετά την τελευταία φορά που κέρδισε την άνοδο, ο ΠΑΣ Γιάννινα ολοκλήρωσε μια πολύ κακή σεζόν και υποβιβάστηκε και μαθηματικά στην Super League 2, το περασμένο Σαββατοκύριακο. μετά το πέρας της 5ης αγωνιστικής των play out της Super League.

Οι Ηπειρώτες αντιμετώπισαν πολλά αγωνιστικά προβλήματα, μεγάλη αστάθεια και δεν κατάφεραν ούτε με την τελευταία αλλαγή προπονητή και την έλευση του Μιχάλη Γρηγορίου να αλλάξουν τα κακώς κείμενα.

Αυτοί που διακρίθηκαν ξεπερνώντας τη γενική… μετριότητα και θέτουν υποψηφιότητα για Super League

Ωστόσο υπάρχουν ορισμένες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που θα μπορούσαν να αποτελέσουν σημαντικές και χρήσιμες μονάδες και ήδη έχουν δημοσιευτεί τα πρώτα ρεπορτάζ για ενδιαφέρον ομάδων της Super League γι’ αυτούς. Πρώτη τέτοια περίπτωση ο αρχηγός της ομάδας των Ιωαννίνων, Ροντρίγκο Εραμούσπε, ο οποίος πραγματοποίησε μια ακόμη γεμάτη χρονιά με 26 συμμετοχές και 5 γκολ. Για τον 33χρονο αμυντικό φέρεται να έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον ο Ατρόμητος.

Στην ίδια λίστα ακολουθεί ο Ζήσης Καραχάλιος, με τον Έλληνα αμυντικό χαφ να είναι αναπόσπαστο κομμάτι της βασικής ενδεκάδας του ΠΑΣ, με 27 συμμετοχές. Ο 28χρονος βρίσκεται στη λίστα του Αστέρας Τρίπολης όπως έχετε διαβάσει και από το transfergeeks.gr, με τους Αρκάδες να μην… παίζουν μόνοι τους για την απόκτηση του, με το συμβόλαιο του να ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2025.

Οι υπόλοιπες ενδιαφέρουσες περιπτώσεις παικτών που ξεχώρισαν και αναμένεται να απασχολήσουν τα μεταγραφικά ρεπορτάζ

Επιπλέον μια εξαιρετική περίπτωση ποδοσφαιριστή, είναι ο Ισπανός Κάρλος Σόρια, που σε 28 συμμετοχές είχε 7 ασίστ. Το συμβόλαιο του 27χρονου λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι, οπότε όποιος ενδιαφερθεί να αποκτήσει τον δεξιό μπακ τους ΠΑΣ θα πρέπει να τα βρει στους οικονομικούς όρους τόσο με τον παίκτη όσο και με την ομάδα.

Ο Επαμεινώνδας Παντελάκης φαντάζει μια ακόμη χρήσιμη λύση για τους συλλόγους της Super League, με τον υψηλόσωμο κεντρικό αμυντικό να αποτελεί βασική λύση των Ηπειρωτών. Με 27 συμμετοχές και 2 γκολ η παρουσία του σε γενικές γραμμές κρίθηκε καλή και με το συμβόλαιο του να λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι, δεν είναι απίθανο να βρει γρήγορα τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, γιατί όχι και σε ομάδα Super League.

Δύο ακόμη ενδιαφέρουσες περιπτώσεις παικτών που αποτέλεσαν τη… ραχοκοκαλιά των Ηπειρωτών, είναι ο Φεντερίκο Τζίνο με τον Ουρουγουανό μέσο να μετρά 28 συμμετοχές έχοντας έναν από τους καλύτερους μ.ο. απόδοσης της ομάδας. Τέλος ο… αειθαλής Πέδρο Κόντε, συνέβαλλε και πάλι τα μέγιστα στην προσπάθεια του ΠΑΣ, με 9 γκολ και 1 ασίστ σε 26 συμμετοχές.

Τα συμβόλαια αμφότερων λήγουν μέσα στη χρονιά, του Τζίνο μπαίνει στο τελευταίο εξάμηνο μετά το καλοκαίρι και του Κόντε ολοκληρώνεται τον Ιούνιο, οπότε μοιάζει αρκετά δύσκολο να παραμείνουν και τη νέα σεζόν στο ρόστερ της ομάδας, η οποία θα πάει σε αρκετές αλλαγές για να μπορέσει να προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα.

loading...

Previous articleΑΕΚ: Mε δύο επιστροφές και 3… ερωτηματικά συνεχίζεται η προετοιμασία για Παναθηναϊκό
Next article«Ο Τζόλης βρίσκεται στη μεταγραφική λίστα της Μπεσίκτας» (pic)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here