Τα πεπραγμένα του ποδοσφαιριστή του ΠΑΣ απέναντι στην Κηφησιά.

Ο ΠΑΣ Γιάννενα είχε ήδη υποβιβαστεί από τη Superleague, ωστόσο προκάλεσε μεγάλη ζημιά στην ομάδα της Κηφισιάς, με το 2-3 της ομάδας των Ιωαννίνων να σημάνει τον μαθηματικό υποβιβασμό της ομάδας του Κώστα Μπράτσου.

Σε αυτή την επικράτηση, ο πολυτιμότερος παίκτης των φιλοξενούμενων ήταν ο Κέβιν Ροσέρο, με τον Κολομβιανό εξτρέμ να πραγματοποιεί μια από τις καλύτερες του εμφανίσεις με τη φανέλα του ΠΑΣ.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε μια πιο ενδελεχή ανάλυση της εμφάνισης του Ροσέρο, απέναντι στην Κηφισιά.

«Κυνικός» μπροστά στην εστία

Ο 25χρονος εξτρέμ πέτχε δύο τέρματα στην Καισαριανή, όσα είχε πετύχει και στη διάρκεια της φετινής σεζόν, δείχνοντας για πρώτη φορά εκτελεστική δεινότητα και σωστές τοποθετήσεις στην περιοχή των αντιπάλων του.

Κατάφερε να στείλει δύο φορές την μπάλα στα δίχτυα, μια στο 36ο λεπτό και μια στις καθυστερήσεις του αγώνα, έχοντας καταγράψει μόλις 0.52 expected goals.

Όσον αφορά την απειλή που προκάλεσε, ο Κολομβιανός μέτρησε 5 επαφές στη μεγάλη περιοχή του αντιπάλου του, στα σημεία που φαίνονται στο παρακάτω γράφημα.

Μακριά από την μπάλα

Ο 25χρονος έδειξε πως διαθέτει ικανότητες και χωρίς την μπάλα στα πόδια του, καθώς κατάφερε να εκμεταλλευτεί την ταχύτητα του και στις κινήσεις του στο χορτάρι, όπως διακρίνεται στο heatmap του.

Παράλληλα, ο Κέβιν Ροσέρο παρουσίασε αμυντική διάθεση, ολοκληρώνοντας 4 κλεψίματα, από δύο στο κάθε μισό του αγωνιστικού χώρου, κάτι που φαίνεται εδώ:

loading...

Previous articleΟι Τούρκοι «τελειώνουν» τον Τερίμ από τον Παναθηναϊκό!
Next articleΗ… κορυφή που «έπιασε» ο Μπράμπετς απέναντι στον Παναθηναϊκό

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here