Η σεζόν σιγά σιγά ολοκληρώνεται και ήδη οι ομάδες έχουν αρχίσει να κάνουν κινήσεις και… σκέψεις για το χτίσιμο της επόμενης αγωνιστικής περιόδου. Κάτι αντίστοιχο συμβαίνει και στον ΠΑΣ που φυσικά θα περιμένει να δει που θα αγωνίζεται εν τέλει με τις πιθανότητες παραμονής στη Super League όμως να μην είναι υπέρ του.

Έτσι όπως διαβάσατε νωρίτερα υπάρχουν ομάδες που έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για ποδοσφαιριστές των Ηπειρωτών, με τον Ροντρίγκο Εραμούσπε να βρίσκεται σε επαφές με τον Ατρόμητο. Το δεύτερο όνομα βασικού… γραναζιού του ΠΑΣ που ενδιαφέρει ομάδες της Super League, είναι αυτό του Ζήση Καραχάλιου.

Ο 28χρονος αμυντικός χαφ όπως φαίνεται θα αποτελέσει παρελθόν από τους Γιαννιώτες μετά το πέρας της φετινής χρονιάς και ο Αστέρας Τρίπολης σύμφωνα με πληροφορίες τον έχει ήδη προσεγγίσει. Βέβαια υπάρχουν δύο παράμετροι, η πρώτη είναι πως το συμβόλαιο του Έλληνα μέσου ολοκληρώνεται το 2025, κάτι που σημαίνει πως όποιος θελήσει να τον εντάξει στο δυναμικό του θα πρέπει να πληρώσει και ένα ποσό στον ΠΑΣ.

Το δεύτερο αφορά τη… δημοφιλεία του Καραχάλιου, αφού εκτός από την ομάδα της Τρίπολης φημολογείται πως υπάρχουν και άλλοι σύλλογοι που θα ήθελαν να αποκτήσουν τον ποδοσφαιριστή.

loading...

Previous article«Μεγάλη ευρωπαϊκή ομάδα… παρακολουθεί τον Κουλιεράκη»
Next articleΠρώην προπονητής του στην ΑΕΚ αποθεώνει τον Μπάρκα: «Τερματοφύλακας με αυτοπεποίθηση, υπέροχος στο ψηλό παιχνίδι»

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here