Ο Μπαράκ Μπαχάρ «συνδέθηκε» με τον Ολυμπιακό λίγες ώρες μετά την απόλυση του Μίτσελ.

Στα σενάρια για τη μετακίνησή του στον Ολυμπιακό αναφέρθηκε ο προπονητής της Μακάμπι Χάιφα, Μπαράκ Μπαχάρ σε πρόσφατη συνέντευξή του.

Ο 43χρονος Ισραηλινός κόουτς, είπε πως δεν έχει σκοπό να αφήσει την ομάδα του Ισραήλ αυτή τη στιγμή, έχοντας ως στόχο το πρωτάθλημα με την ομάδα του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

“Δεν θα αφήσω τώρα τη Μακάμπι Χάιφα για οποιαδήποτε ομάδα. Υπάρχει ένας στόχος και έχουμε κάνει ένα σημαντικό βήμα στην πορεία προς τον τίτλο.

Έχω ήδη πει ότι υπάρχουν προσφορές και ενδιαφέροντα, αλλά αυτή τη στιγμή είμαι στη Μακάμπι Χάιφα και ενημερώνω όσους το πρέπει να ενημερώσω. Μόλις χρειαστεί να ανακοινωθεί κάτι, θα το ανακοινώσουμε, δεν θα στείλω μηνύματα τώρα στα ΜΜΕ.

Πάντα μου αρέσουν οι προκλήσεις, αλλά κι η Μακάμπι Χάιφα είναι επίσης μια μεγάλη πρόκληση. Η μεγαλύτερη πρόκληση αυτή τη στιγμή είναι να πάρω το τρίτο σερί πρωτάθλημα. 

Δεν έχει συμβεί ακόμα και είναι πολύ προκλητικός στόχος για μένα. Το να πω τι θα συμβεί αύριο ή του χρόνου μάς αποπροσανατολίζει. Είπα στους παίκτες ότι ποτέ δεν ξέρετε τι θα συμβεί αύριο, για μένα ή για οποιονδήποτε άλλον. Αυτό που πρέπει να γίνει είναι να κάνουμε το παν και να γράψουμε ιστορία και χαίρομαι που το κάνουμε”.

loading...

Previous article«Πρώτος στόχος της Ίντερ ο Κονσεϊσάο αν…»
Next articleΟι διαιτητές του ΑΕΚ – Άρης εμφανίστηκαν μεθυσμένοι και προκάλεσαν προβλήματα στο αεροδρόμιο!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here