Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη έχοντας μια δύσκολη αποστολή μπροστά του, να αντιμετωπίσει τον «πληγωμένο» Άρη που ψάχνει αντίδραση το απόγευμα της Κυριακής (7/4 19:30).

Το παιχνίδι είναι πολύ σημαντικό για την ομάδα του Φατίχ Τερίμ αφού οποιαδήποτε πιθανή απώλεια βαθμών μπορεί να τον αφήσει πίσω στην κούρσα του πρωταθλήματος. Να θυμίσουμε πως το «τριφύλλι» βρίσκεται στην 3η θέση με 62 βαθμούς, τρεις πίσω από την 2η ΑΕΚ και τέσσερις πίσω από τον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ.

Σίγουρα ο Τούρκος τεχνικός έχει να σκεφτεί αρκετές παραμέτρους από τα συνεχόμενα παιχνίδια και η πρώτη και σημαντικότερη έχει με τη διαχείριση ενός από τους πιο φορμαρισμένους παίκτες της ομάδας, του Μπερνάρ.

Ο Βραζιλιάνος περνά ένα διάστημα στο οποίο βρίσκεται σε… δαιμονιώδη κατάσταση αλλά τα συνεχόμενα παιχνίδια μπορεί να του έχουν επιφέρει μεγάλη κόπωση και σίγουρα ο Τερίμ δεν θα ήθελε να τον «κάψει». Σε συνδυασμό με την επιστροφή του Παλάσιος που του δίνει μια έξτρα επιλογή το δίλλημα θα κριθεί σχεδόν πριν τη σέντρα για την αρχική ενδεκάδα των φιλοξενούμενων.

Σε ένα άλλο πρόσωπο δεν υπάρχει φυσικά δίλλημα ωστόσο ο Παναθηναϊκός ποντάρει πάρα πολλά, δεν θα ήταν υπερβολή να πούμε και όλο του το παιχνίδι και δεν είναι άλλος από τον Φώτη Ιωαννίδη. Ο διεθνής επιθετικός διανύει με διαφορά όχι μόνο την καλύτερη σεζόν της καριέρας του, αλλά δείχνει να βρίσκεται και στην καλύτερη του κατάσταση μέσα στη χρονιά και η παρουσία του απόψε στο «Κλεάνθης Βικελίδης» θα κρίνει πολλά για το πως θα παρουσιαστεί γενικότερα το «τριφύλλι».

Τέλος κομβική θα είναι και η παρουσία του ανεβασμένου την τελευταία εβδομάδα Τάσου Μπακασέτα, αλλά και του… διαφορετικού μετά τη διακοπή Σαμέντ Ακαϊντίν που πλέον δείχνει να κουμπώνει άψογα στην άμυνα του Παναθηναϊκού. Το βέβαιο είναι πως το ντέρμπι που θα διεξαχθεί στη Θεσσαλονίκη θα είναι ένα παιχνίδι λεπτών ισορροπιών για τους «πράσινους» που έχουν ως αυτοσκοπό την κατάκτηση των τριών βαθμών.

loading...

Previous articleΤο προφίλ του Σαρί που συνδέεται με τον Παναθηναϊκό (vids)
Next articleΗ μεγάλη επικράτηση του Τερίμ – Παναθηναϊκός σε κακή μέρα

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here