Ο Μπερνάρντ αυτά τα δύο χρόνια έχει δεχθεί κριτική, κυρίως γιατι δεν δικαιολογεί το υπέρογκο ποσό που λαμβάνει σε αποδοχές.

Δικαιώς, για να μην παρεξηγηθούμε. Τα 2.5 εκατομμύρια ευρώ τον χρόνο που “καθαρίζει” ο Βραζιλιάνος είναι χρήματα που με την απόδοση του συνολικά δεν έχει “κάνει απόσβεση”.

Ωστόσο, από τότε που ανακοίνωσε πως φεύγει το καλοκαίρι για την Βραζιλία, είναι άλλος ποδοσφαιριστής. Μιλάμε για διαφορά όχι απλά αισθητή, αλλα τεράστια.

Χθες ήταν ο καλύτερος του παιχνιδιού, και απ’ τις δύο ομάδες. MVP όχι μόνο λόγω των δύο τερμάτων που πέτυχε, αφήστε τα αυτά στην άκρη.

92% ποσοστό επιτυχίας στις πάσες, νούμερο εξωφρενικό για έναν ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται στο αριστερό άκρο της επίθεσης, συγκεκριμένα 45/49 μεταβιβάσεις

Επίσης, είχε 5 κλεψίματα στη διάρκεια του παιχνιδιού και ήταν τρομερα επιδραστικός στο επιθετικό παιχνίδι της ομάδας του.

Κατόρθωσε να δώσει πολύ μεγάλη αξία στις ευκαιρίες που του παρουσιάστηκαν. Στο πρώτο του τέρμα από 0.24xg μετέτρεψε την ευκαιρία μετά το τελείωμα του σε 0.56xcg ενώ στο δεύτερο από 0.12xg σε 0.55x conceded goals.

loading...

Previous articleΠοιές καθυστερήσεις; Η τελείως λανθασμένη ατάκα του Τερίμ
Next articleΤο εκπληκτικό φάουλ του Ελληνοαυστραλού Τριάντη για τον οποίο είχε ενδιαφερθεί ο Άρης! (vid)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here