Εδώ και μερικές ώρες οι Τούρκοι έχουν επαναφέρει το όνομα του Γιουσούφ Σαρί στη μεταγραφική επικαιρότητα των «πρασίνων» με τον 25χρονο εξτρέμ να απασχολεί από τον περασμένο χειμώνα το «τριφύλλι» λόγω της έλευσης του Φατίχ Τερίμ στον πάγκο της ομάδας.

Ο Τούρκος αγωνίζεται από το καλοκαίρι του 2022 στην Αντάνα Ντεμιρσπόρ και έκτοτε έχει καταφέρει να τριπλασιάσει τις… μετοχές του αφού σύμφωνα με το transfermarkt από τα 2 εκατομμύρια πλέον έχει φτάσει να αξίζει έξι. Τη χρονιά που διανύουμε ο Σαρί μετρά 28 συμμετοχές με 5 γκολ και 10 ασίστ.

Κυρίως αγωνίζεται ως δεξί εξτρέμ αλλά έχει παίξει τόσο ως αριστερό αλλά και σαν κεντρικός επιθετικός ενίοτε. Μάλιστα πρόκειται και για παίκτη διεθνή αφού μετρά και 4 συμμετοχές και 1 γκολ με πρώτη επίσημη τον Σεπτέμβριο του 2023. Στην Τουρκία έχει αγωνιστεί ακόμη για την Τραμπζονσπόρ από το 2019 ως και το 2022,έχοντας υπάρξει συμπαίκτες για ένα μικρό διάστημα και με τον Τάσο Μπακασέτα, ενώ ήταν και δανεικός ένα εξάμηνο στη Ρίζεσπορ.

Ξεκίνησε την καριέρα του στη Γαλλία με τη φανέλα της Μαρσέιγ, στην οποία έφτασε να κάνει και 4 συμμετοχές με την ανδρική ομάδα, ενώ έχει περάσει και ως δανεικός από την Κλερμόν.

Δείτε στιγμές από την καριέρα του Σαρί:

loading...

Previous article«Παραμένει ψηλά στη λίστα του Παναθηναϊκού ο Σαρί»
Next articleΠαναθηναϊκός: Για τη νίκη σε ντέρμπι λεπτών ισορροπιών στη Θεσσαλονίκη – Σε ποιους ποντάρει ο Τερίμ

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here