Ο Φώτης Ιωαννίδης έδειξε χθες ποιος είναι

Τι να πει κανεις που είδε το χθεσινό παιχνίδι και είχε το προνόμιο να παρακολουθήσει έναν ποδοσφαιριστή σαν τον Φώτη Ιωαννίδη. Χθες ο Φώτης ήταν απ’ αυτούς που πληρώνεις εισιτήριο για να τους δεις. Όχι πως τις άλλες φορές δεν είναι, αλλά χθες…το απογείωσε.

Πολλοί ασχολούνται με την εμφάνιση του Ιωαννίδη καθ’ αυτή. Δεν είναι τόσο αυτό. Είναι ότι ο Ιωαννίδης το έκανε σε ένα παιχνίδι κόντρα στον πρωτοπόρο, κόντρα σε μια ομάδα σαν την ΑΕΚ.

Ας δούμε όμως τι έχουν να μας πουν οι αριθμοί: 3/3 ντρίμπλες στο τελευταίο τρίτο του γηπέδου, 7 (!) επαφές μέσα στην μεγάλη περιοχή του αντιπάλου και τις τελικές του μπορείτε να τις δείτε παρακάτω:

Είχε 15/21 πάσες και έστειλε πολλές μπάλες στην μεγάλη περιοχή

Οι μονομαχίες του ήταν 17/39, έδωσε πάρα πολλές, χωρίς βέβαια το ποσοστό να είναι εντυπωσιακό, όχι τόσο όσο το γεγονός πως μπήκε σε τόσες πολλές μονομαχίες.

Ο Ιωαννίδης χθες έκανε ματς- μεταγραφής. Έκανε ένα παιχνίδι που όσοι σκάουτερ το είδαν σίγουρα παρακαλάνε την διοίκηση τους να πληρώσει όσα θέλει ο Παναθηναϊκός.

Ξαναγράφω, όχι τόσο με αυτά που έκανε, τα χει ξανακάνει. Έχουμε ξαναδεί να κάνει τον αντίπαλο στόπερ “παιχνίδι”. Το θέμα είναι ότι τον “Θεό” Μουκουντί τον έκανε να μοιάζει στόπερ της σειράς, τους έκανε ό,τι ήθελε, ήταν πραγματικά σαν να παίζει μπάλα με παιδάκια.

Αν κάποιος με ρωτούσε για την εμφάνιση αυτή, να την συμπτύξω κάπως, θα ήταν σίγουρα “σαν κακός σε ταινία τρόμου”. Πάντα ένα βήμα μπροστά, πάντα πετάγεται εκεί που δεν το περιμένεις, πάντα νομίζεις πως τον εξουδετέρωσες κι όμως από κάπου ξετρυπώνει.

loading...

Previous articleΠαναθηναϊκός: Θριάμβευσε σε ένα Do or Die παιχνίδι
Next articleΤο “ευτράπελο” στον διάλογο Τερίμ – Ιωαννίδη

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here