Η ΑΕΚ φαίνεται να… επιβεβαιώνει τα δημοσιεύματα που την ήθελαν να ενδιαφέρεται για τον Κύπριο επιθετικό της ΑΙΚ, Ιωάννη Πίττα. Πιο συγκεκριμένα τα ρεπορτάζ που κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες τονίζουν πως άνθρωποι της «Ένωσης» βρέθηκαν στη Σουηδία για να παρακολουθήσουν τον 27χρονο επιθετικό.

Για την πιθανότητα παραμονής του ή όχι στην ομάδα ωστόσο τοποθετήθηκε και ο ίδιος, μετά το φινάλε της αναμέτρησης κόντρα στη Νόρκεπινγκ, όπου ήταν και ο απόλυτος πρωταγωνιστής, σημειώνοντας χαρακτηριστικά:

«Δεν ξέρω αν είναι εδώ, αλλά εάν είναι, τότε τους έδωσα κάτι καλό για να δουν. Θα δούμε τι θα γίνει. Θέλω να συνεχίσω στον ίδιο ρυθμό. Νομίζω ότι έδειξα πως είμαι συγκεντρωμένος και ότι δίνω τα πάντα για την ΑΪΚ. Θα είναι δύσκολο για την ΑΪΚ να με κρατήσει και θα είναι δύσκολο για μένα να διαλέξω τον επόμενό μου σταθμό. Δεν αγχωνόμαστε, περιμένουμε μέχρι το καλοκαίρι. Ελπίζουμε ότι θα έχουμε καλά αποτελέσματα στα επόμενα παιχνίδια και θα δούμε τι θα γίνει».

Ενώ από την άλλη ο προπονητής του Χένινγκ Μπέργκ τον αποθέωσε, σχολιάζοντας πως όλοι στο σύλλογο είναι απόλυτα ευχαριστημένοι από την απόδοση του:

«Έχει συμβόλαιο με την ΑΪΚ. Το να κοιτούν τους παίκτες μας είναι απόλυτα φυσιολογικό. Συμβαίνει καθημερινά. Εμείς είμαστε ευχαριστημένοι που ο Πίττας είναι εδώ. Είναι πολύ σημαντικός, είναι πολύ καλός παίκτης, που μπορεί να σκοράρει και δουλεύει πολύ σκληρά».

loading...

Previous articleΤα highlights του Αντώνη Παπαδόπολου που στέλνουν στον Παναθηναϊκό (VIDS)
Next articleΟι φετινές επιδόσεις του Αντώνη Παπαδόπουλου που συνδέθηκε με τον Παναθηναϊκό (VID)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here