Ο Ολυμπιακός είναι λίγες ώρες μακριά από το πιο ιστορικό ευρωπαϊκό παιχνίδι του, τη ρεβάνς της μεγάλης νίκης με 2-4 κόντρα στην Άστον Βίλα, με φόντο τον τελικό του Conference League, στις 29 Μάϊου στην OPAP Arena.

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ καταστρώνει τα πλάνα του εν όψει του αγώνα στο Γ. Καραϊσκάκης και το μοναδικό… αγκάθι στην ενδεκάδα είναι το κενό που έχει δημιουργηθεί στο αριστερό άκρο της άμυνας με τη δεδομένη απουσία του Ορτέγα. Όπως διαβάσατε από χθες (8/5) στο transfergeeks.gr, αυτός που φαίνεται να έχει τελικά το προβάδισμα για τη θέση του βασικού είναι ο Κίνι και όχι ο Ρίτσαρντς.

Αυτό συμβαίνει για ένα πολύ βασικό λόγο και έχει να κάνει με το ότι ο Άγγλος αριστερός μπακ έχει και αυτός κάποιες ενοχλήσεις που τον ταλαιπωρούν και έτσι η τρίτη λύση που έρχεται με βάση και τη λίστα της UEFA είναι ο Ισπανός, που μπορεί να αγωνιστεί με την ίδια ευχέρεια και στα δύο άκρα της άμυνας.

Ενώ στην τελευταία προπόνηση της Τετάρτης (8/5) κλήθηκε και ο Αποστολόπουλος από την Κ19, χωρίς να είναι γνωστό αν θα είναι ή όχι στην αποστολή όμως, αφού ο Μεντιλίμπαρ θα περιμένει τον Ρίτσαρντς μέχρι τελευταία στιγμή.

loading...

Previous article«Στο στόχαστρο της Πλατένσε ο Μιριτέγιο» (pic)
Next articleΠιθανό να χάσει και το ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός ο Ορτέγα

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here