Ο Ολυμπιακός μετά τη μεγάλη πρόκριση επί της Φενέρμπαχτσε, πέτυχε και μια σημαντική νίκη στο εντός έδρας ντέρμπι κόντρα στον ΠΑΟΚ. Ένα τρίποντο που τον κράτησε κοντά στους πρωτοπόρους και θέλει να «ζευγαρώσει» τις νίκες με αντίπαλους ομάδες από τη Θεσσαλονίκη στο επερχόμενο (24/4 19:30) εκτός έδρας παιχνίδι με τον Άρη.

Οι Πειραιώτες ταξίδεψαν χωρίς τρεις παίκτες στη Θεσσαλονίκη, ο λόγος για τους Παναγιώτη Ρέτσο, Σωτήρη Αλεξανδρόπουλο και Αντρέ Όρτα. Ενώ εκτός αποστολής έμειναν οι βασικοί με τον ΠΑΟΚ, Άμπι και Ρίτσαρντς.

Η αποστολή αποτελείται από τους: Πασχαλάκης, Τζολάκης, Παπαδούδης, Ορτέγα, Βέζο, Κάρμο, Κίνι, Ροντινέι, Ντόι, Τσικίνιο, Φορτούνης, Ιμπόρα, Μαρτίνς, Καρβάλιο, Έσε, Ποντένσε, Ελ Καμπί, Ελ Αραμπί, Μασούρας, Γιόβετιτς, Ναβάρο.

Στα της ενδεκάδας, κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Τζολάκης, ενώ από δεξιά προς τα αριστερά στην άμυνα θα είναι οι Ροντινέι, Κάρμο, Ντόη, Ορτέγκα. Στα χαφ θα επιστρέψει το δίδυμο Έσε, Τσικίνιο, ενώ μπροστά τους θα είναι ο Στέφαν Γιόβετιτς. Αριστερά θα βρίσκεται ο… ακούνητος Ποντένσε, δεξιά ο Κώστας Φορτούνης και μοναδικός προωθημένος ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί.

loading...

Previous articleΛημνιός και Κώτσιρας για το ντέρμπι με την ΑΕΚ: «Δεν φοβόμαστε την ΑΕΚ, πάμε για τη νίκη»
Next articleΟ Τοράλ έδειξε την εκτελεστική του… δεινότητα απέναντι στον Βόλο (Wyscout Analysis)!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here