O Έλληνας ομογενής κεντρικός αμυντικός, Αντώνης Παπαδόπουλος βρίσκεται στα «ραντάρ» του Παναθηναϊκού, όπως μεταδίδουν γερμανικά ΜΜΕ.

Ο 24χρονος βρίσκεται στη Ντορτμουντ από το 2021 και έχει έκτοτε φανέλα βασικού στην β’ ομάδα των Βεστφαλών. Συνολικά μέχρι και σήμερα έχει αγωνιστεί 69 φορές, με 4 γκολ και 5 ασίστ, ενώ φέτος μετρά 17 συμμετοχές με 2 γκολ και 2 ασίστ στην τρίτη τη τάξει κατηγορία του γερμανικού πρωταθλήματος.

Μάλιστα μόλις το περασμένο Σαββατοκύριακο έκανε την 5η συμμετοχή του με την πρώτη ομάδα της Ντόρτμουντ στην Bundesliga και μάλιστα ήταν το πρώτο του ολόκληρο 90λεπτο. Το συμβόλαιο του ολοκληρώνεται τον Ιούνιο του 2024 και οι σκέψεις του είναι να βρεθεί σε μια ομάδα που θα αγωνίζεται περισσότερο, εννοώντας προφανώς και σε υψηλότερο επίπεδο από αυτό της Ντόρτμουντ Β’.

Στο ρεπορτάζ αναφέρεται πως εκτός από τον Παναθηναϊκό και Ολλανδική Τσβόλε έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον, χωρίς να είναι ξεκάθαρο για το αν έχει γίνει κάποια προσέγγιση ακόμη προς τον παίκτη. Ενώ τέλος η αξία του τη δεδομένη στιγμή στο transfermarkt, φτάνει τις 800χιλ. ευρώ.

loading...

Previous articleΠίττας: «Δεν ξέρω αν το μέλλον μου είναι στην ΑΙΚ» – Τι απαντά ο προπονητής του
Next articleΑυτά έχει κάνει φέτος ο Κύπριος «killer» που παρακολουθεί η ΑΕΚ (VIDS)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here