Ο Ολυμπιακός το βράδυ της Μ. Πέμπτης (2/5 22:00) έχει μπροστά του μια ιστορική ευρωπαϊκή ευκαιρία αντιμετωπίζοντας την Άστον Βίλα στον πρώτο ημιτελικό του Conference League.

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ ανακοίνωσε την Μ. Τετάρτη (1/5) την αποστολή των «ερυθρολεύκων» χωρίς προβλήματα, εκτός των τιμωρημένων Γιώργου Μασούρα και Ανδρέα Ντόι. Έτσι ο Ισπανός έπρεπε όπως είχε κάνει και στην Κωνσταντινούπολη για το παιχνίδι απέναντι στη Φενέρμπαχτσε, να πάρει και πάλι έναν κεντρικό αμυντικό από την Κ19 στη λίστα αφού εκτός των τριών, οι υπόλοιποι από την ανδρική ομάδα δεν έχουν δηλωθεί στην ευρωπαϊκή λίστα των Πειραιωτών.

Στο παιχνίδι των προημιτελικών, ο Ισπανός είχε επιλέξει τον Ισίδωρο Κουτσίδη για να πάρει αυτή τη θέση, που λίγες μέρες μετά αναδείχθηκε πρωταθλητής Ευρώπης με την Κ19 του Ολυμπιακού. Αυτή τη φορά επέλεξε τον Βασίλη Πρεκατέ, επίσης πρωταθλητή Ευρώπης με τους Πειραιωτές.

Ο 18χρονος Τρικαλιώτης μετρά 27 συμμετοχές στη φετινή σεζόν, 18 στο πρωτάθλημα της Κ19 όπου έχει ήδη κατακτήσει το πρωτάθλημα με τον Ολυμπιακό και 9 στο πρόσφατο Youth League το οποίο κατέκτησαν τα «λιοντάρια» του Σωτήρη Συλαϊδόπουλου. Ο Πρεκατές ήταν από τους βασικούς πυλώνες της επιτυχίας για τους Πειραιώτες, μαζί με τον Κωστούλα και τον Κουτσίδη και κατάφεραν να κρατήσουν στα πέντε γκολ παθητικό την ελληνική ομάδα.

Τέλος ο νεαρός κεντρικός αμυντικός είναι και διεθνής με την Κ17 της Εθνικής Ελλάδος και σήμερα (2/5) το βράδυ θα έχει την ευκαιρία να ζήσει ένα ιστορικό παιχνίδι του Ολυμπιακού, από πρώτο χέρι.

loading...

Previous articleΟλυμπιακός: Οι 10 σίγουροι και το 1 ερωτηματικό στην ενδεκάδα του Μεντιλίμπαρ για Άστον Βίλα
Next articleΟλυμπιακός: O Ποντένσε έχει το «know how» απέναντι στην Άστον Βίλα (vids)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here