Ολυμπιακός και Άστον Βίλα αναμετριόνται το βράδυ της Μ. Πέμπτης (2/5 22:00) και ένας παίκτης των Πειραιωτών γνωρίζει πολύ καλά την ερχόμενη αντίπαλο της ομάδας του.

Αυτός δεν είναι άλλος από τον Ντάνιελ Ποντένσε. Ο Πορτογάλος εξτρέμ έχει βρεθεί αντιμέτωπος με τους «χωριάτες» άλλες τέσσερις φορές. Μάλιστα έχει και αρκετά καλή προϊστορία, αφού μετρά 2 νίκες, 1 ισοπαλία και 1 ήττα. Ενώ έχει ενεργή συνεισφορά στις δύο από τις τέσσερις μεταξύ τους αναμετρήσεις.

Η πρώτη ήρθε τη σεζόν 2021/22 με τον Πορτογάλο να περνά αλλαγή στην εκτός έδρας αναμέτρηση της ομάδας του στο 73ο λεπτό, σε σημείο που η Γουλβς έχανε με 2-0. Ο εξτρέμ του Ολυμπιακού ήταν εκείνος που με την ασίστ που έδωσε στον Σαίς για το 2-1 ξεκίνησε την αντεπίθεση για την ολική ανατροπή και το τελικό 2-3.

Ωστόσο το πιο εντυπωσιακό που έκανε κόντρα στην Άστον Βίλα ο 28χρονος συνέβη την τελευταία φορά που την αντιμετώπισε στην Αγγλία, στις 4 Ιανουαρίου του 2023, όταν ο Πορτογάλος άνοιξε το σκορ για την ομάδα του στην μεταξύ τους εκτός έδρας αναμέτρηση. Στο 12ο λεπτό της αναμέτρησης με ένα εντυπωσιακό πλασέ με το αριστερό νίκησε τον Μαρτίνες και άνοιξε το σκορ για την Γουλβς, με το τελικό 1-1 να αφήνει… γλυκόπικρη γεύση στην ομάδα του.

Πάντως εκείνο το γκολ είχε ψηφιστεί ως καλύτερο γκολ για τον μήνα Ιανουάριο, δείγμα του πόσο εντυπωσιακό ήταν, ενώ αρκετοί το είχαν παρομοιάσει και με ενέργειες που έκανε ο Εντέν Αζάρ στα καλά του χρόνια.

loading...

Previous articleΟλυμπιακός: Το προφίλ του 18χρονου Πρεκατέ που επιλέχθηκε ως «αντί-Ντόι» από τον Μεντιλίμπαρ
Next article«Ο Παναθηναϊκός “τσεκάρει” τον Γκεγιέ της Παρτιζάνι» (pic)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here