Ο Ολυμπιακός το βράδυ της Πέμπτης (2/5 22:00) έχει ραντεβού με την ιστορία, αφού αγωνίζεται για τον πρώτο ημιτελικό του Conference League κόντρα στην Άστον Βίλα.

Ο Βάσκος τεχνικός έχει καταλήξει στην αρχική ενδεκάδα εν όψει του πρώτου ημιτελικού, με τον Τζολάκη να βρίσκεται κάτω από τα δοκάρια. Στην άμυνα από τα δεξιά προς τα αριστερά, οι Ροντινέι, Κάρμο, Ρέτσος, Ορτέγα. Η τριάδα της επίθεσης θα αποτελείται από τους Ποντένσε, Φορτούνη και Ελ Κααμπί, ενώ το ερωτηματικό για τον Μεντιλίμπαρ υπάρχει στη μεσαία γραμμή.

Εκεί αυτό που θεωρείται βέβαιο είναι πως θα υπάρχουν τρία χαφ, δηλαδή το σύστημα θα είναι 4-3-3 και όχι 4-2-3-1. Οι δύο σίγουροι είναι ο Έσε με τον Τσικίνιο και η θέση που… παίζει είναι αυτή ανάμεσα στους Όρτα και Ιμπόρα που στα τελευταία παιχνίδια είναι πολύ ανεβασμένος.

Οι εκλεκτοί του Βάσκου τεχνικού για το Αστον Βίλα – Ολυμπιακός θυμίζουμε πώς θα είναι οι: Τσικίνιο, Ελ Κααμπί, Έσε, Ιμπόρα, Γιόβετιτς, Ορτέγα, Πασχαλάκης, Ποντένσε, Κίνι, Παπαδούδης, Τζολάκης, Ελ Αραμπί, Καρβάλιο, Φορτούνης, Κάρμο, Ροντινέι, Όρτα, Ρίτσαρντς, Αλεξανδρόπουλος, Ρέτσος και Πρεκατές.

loading...

Previous article«Προτάθηκε στον ΠΑΟΚ ο Οζέγκοβιτς»
Next articleΟλυμπιακός: Το προφίλ του 18χρονου Πρεκατέ που επιλέχθηκε ως «αντί-Ντόι» από τον Μεντιλίμπαρ

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here