Ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, Ματιέ Βαλμπουενά, μίλησε για το ενδεχόμενο παραμονής του στον Ολυμπιακό!

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για την προετοιμασία της ομάδας ενόψει του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό:

«Νομίζω πως κάναμε μια καλή εμφάνιση στην έδρα της ΑΕΚ και παρόλο που προσπαθήσαμε να κερδίσουμε τουλάχιστον πήραμε τον έναν βαθμό. Δεν είναι εύκολο αλλά τρεις μέρες μετά πρέπει να παίξουμε ακόμα ένα ντέρμπι, αυτή τη φορά στην έδρα μας αλλά δυστυχώς χωρίς τον κόσμο μας. Είναι πάρα πολύ σημαντικό για μας να κερδίσουμε. Πρέπει να υπερασπιστούμε την τρίτη θέση που έχουμε αυτή τη στιγμή και για αυτό προετοιμαζόμαστε όσο καλύτερα μπορούμε για αυτό το παιχνίδι».

Για το τι πρέπει να διορθώσει ο Ολυμπιακός συγκριτικά με το τελευταίο ντέρμπι «αιωνίων»:

«Έχει περάσει καιρός από εκείνο το παιχνίδι. Τώρα τα πράγματα είναι διαφορετικά. Κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό. Το σημαντικό είναι πως θα κάνουμε τα πάντα για να κερδίσουμε. Δεν έχουμε άλλη επιλογή. Αυτή τη φορά είμαστε υποχρεωμένοι να κερδίσουμε. Θα το κάνουμε για τον εαυτό μας, θα το κάνουμε για τον κόσμο μας που δεν θα μπορεί να είναι εκεί. Νομίζω πως θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδια γιατί ο Παναθηναϊκός φέτος έχει μια καλή ομάδα. Θα κάνουμε, όμως, τα πάντα για να τους νικήσουμε αυτή τη φορά».

Για το αν αποτελεί επιπλέον κίνητρο το να στερήσουν το πρωτάθλημα στον «αιώνιο» αντίπαλο:

«Εμείς συγκεντρωνόμαστε στον εαυτό μας. Νομίζω πως αυτό είναι το πιο σημαντικό. Θέλουμε εμείς να είμαστε καλά και να κρατήσουμε την τρίτη θέση που είναι σημαντική. Επομένως δεν έχουμε κανένα λόγο να κάνουμε κανένα «δώρο» σε κανέναν. Θέλουμε να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι, να πάρουμε τους βαθμούς και φυσικά δεν θα βοηθήσουμε κανέναν να κερδίσει το πρωτάθλημα».

Για το αν μπορεί να είναι το παιχνίδι της Κυριακής το τελευταίο που θα αγωνιστεί στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης»: 

«Αυτή τη στιγμή νομίζω πως πιο σημαντικό από όλα είναι να συγκεντρωθούμε στα δύο παιχνίδια που απομένουν, να πάρουμε δύο νίκες και να μην σκεφτόμαστε τι θα φέρει το μέλλον. Αφού τελειώσει το πρωτάθλημα μπορούμε να σκεφτούμε το μέλλον. Είναι σίγουρο πως θα κάνω μια συζήτηση με τον πρόεδρο. Νιώθω πραγματικά πολύ αγαπητός εδώ, είμαι πολύ ευτυχισμένος στον Ολυμπιακό και ότι και αν συμβεί η αγάπη του κόσμου θα μείνει για πάντα στην καρδιά μου. Όπως είπα θα κουβεντιάσω με τον πρόεδρο, καθώς νιώθω πολύ καλά και ίσως θα μπορούσα να συνεχίσω για μια χρονιά ακόμα. Ωστόσο αυτό που προέχει είναι τα δύο παιχνίδια που έχουμε ακόμα να παίξουμε και θα συζητήσουμε για μένα όταν τελειώσει το πρωτάθλημα».

loading...

Previous articleΟι ομάδες θέλουν αναβολή – Πιέσεις για να γίνουν τα παιχνίδια Δευτέρα
Next articleΟριστική αναβολή στην 9η αγωνιστική της Super League

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here