Ο Ολυμπιακός αγωνίζεται το βράδυ της Πέμπτης για μια ιστορική πρόκριση κόντρα στη Φενέρμπαχτσε στα ημιτελικά του Conference League με τον Μεντιλίμπαρ να έχει καταστρώσει τα πλάνα πρόκρισης μέσα στο «Σουκρού Σαράτσογλου».

Κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται ο Κωνσταντίνος Τζολάκης, ενώ στο δεξί και αριστερό άκρο της άμυνας αντίστοιχα θα είναι οι Ρόντινει και Ορτέγκα. Κεντρικό αμυντικό δίδυμο θα είναι ο «ακούνητος» Κάρμο ενώ παρτενέρ θα έχει τον Ντόι, ο οποίος παίρνει θέση βασικού λόγω της τιμωρίας του Παναγιώτη Ρέτσου.

Οι σίγουροι στη μεσαία γραμμή είναι οι Έσε Τσικίνιο και ο πρώτος ενδοιασμός του Ισπανού, έρχεται σχετικά με τη χρησιμοποίηση είτε του Όρτα είτε του Γιόβετιτς. Στην πρώτη περίπτωση το σύστημα θα είναι 4-3-3, ενώ στη δεύτερη θα είναι το κλασσικό 4-2-3-1.

Βέβαια υπάρχει και η εναλλακτική να είναι τόσο ο Μαυροβούνιος όσο και ο Πορτογάλος στον πάγκο και οι τρεις μεσοεπιθετικοί να είναι από δεξιά προς αριστερά, ο Μασούρας, ο Φορτούνης και ο Ποντένσε. Τέλος η δυάδα των εξτρέμ με τους Ποντένσε και Φορτούνη δεν… χαλάει με τον Πορτογάλο να παίρνει τη θέση του Γιώργου Μασούρα σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι. Ενώ στην κορυφή της επίθεσης θα βρίσκεται ο Μαροκινός Ελ Κααμπί.

loading...

Previous articleΠρώην προπονητής του στην ΑΕΚ αποθεώνει τον Μπάρκα: «Τερματοφύλακας με αυτοπεποίθηση, υπέροχος στο ψηλό παιχνίδι»
Next article«Ο ανταγωνισμός για Ιωαννίδη απομακρύνει τη Σεβίλλη από τον παίκτη» 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here