Ο πρώην ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ φαίνεται πως μετακομίζει στην Κύπρο.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ από το Νησί της Αφροδίτης, ο Απόλλωνας Λεμεσού ήρθε σε συμφωνία με τον Μίχαελ Κρμέντσικ ο οποίος θα ταξιδέψει στην Λεμεσό για να υπογράψει το συμβόλαιό του και να ανακοινωθεί ως παίκτης του Απόλλωνα.

Αναλυτικά το δημοσίευμα του balla.com.cy:

«Διπλή και συνάμα μεγάλη μεταγραφική επιτυχία για τον Απόλλωνα, ο οποίος συμφώνησε με τον Τσέχο επιθετικό Μίκαελ Κρμέντσικ, καθώς επίσης και με τον Σκοπιανό Μπεσάρτ Αμπντουραχίμι, γνωστό μας από τη θητεία του στην Πάφος FC τη σεζόν που ολοκληρώθηκε! Η ομάδα της Λεμεσού τα έχει βρει σε όλα και με τους δύο ποδοσφαιριστές και λίαν συντόμως θα προκύψει και η επίσημη ανακοίνωση!

Ο 30χρονος Κρμέντσικ αγωνίστηκε πέρυσι στην πολωνική Περσίγια σκοράροντας 10 γκολ σε 23 συμμετοχές στο πρωτάθλημα, ενώ κουβαλάει ένα πολύ βαρύ βιογραφικό, αγωνιζόμενος επίσης σε Σλάβια Πράγας, ΠΑΟΚ, Κλαμπ Μπριζ, Βικτόρια Πλζεν, Ντούκλα Πράγας, Μπάνικ Οστράβα, Βλάσιμ, Τσάσλαβ και Μπάνικ Σοκόλοβ!

Ο Αμπντουραχίμι δεν χρειάζεται συστάσεις, αφού είναι γνωστός από την θητεία του στην Πάφος FC. Στο περσινό πρωτάθλημα σκόραρε 8 γκολ σε 25 συμμετοχές»

loading...

Previous articleΘέλει να κάνει το μπαμ με Σελίμ Αμαλά ο Παναθηναϊκός!
Next article«Τόσα χρήματα ζητάει για τον Σίστο η Κοπεγχάγη, κρίνει το ποσό ως υπερβολικό ο Άρης»

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here