Οι Κρητικοί έχουν βελτιωθεί πολύ μετα την έλευση Νταμπράουσκας και σχεδιάζουν ήδη την νέα σεζόν, με στόχο την είσοδο στα play – off. Το ρόστερ τους έχει μεγάλη ομοιογένεια, ωστόσο υπάρχουν και τρεις ποδοσφαιριστές που έχουν συμβόλαιο και την επόμενη σεζόν και αγωνίζονται μακριά από την Κρήτη. Ο λόγος για τους Σόνι Στίβενς, Μπρους Καμάου και Φιόρι Ντουρμισάι.

Σόνι Στίβενς

Για τον Ολλανδό τα είχαμε γράψει ήδη, πήρε την ευκαιρία που χρειαζόταν σε μια κατηγορία που γνωρίζει καλά και αποτελεί βασικό γρανάζι της Ντεν Χάαγκ που επιχειρεί να επιστρέψει στην μεγάλη κατηγορία.

Ήδη έχει αγωνιστεί σε όλα τα παιχνίδια από όταν επέστρεψε στην Ολλανδία, δείχνοντας την εμπειρία του και δίνοντας στον ΟΦΗ μία έξτρα επιλογή για τα γκολπόστ το καλοκαίρι, εν μέσω των εξαιρετικών εμφανίσεων του Μανδά ( που “ακούγεται” για πολλές ομάδες)

Μπρους Καμάου

Ο Καμάου επέστρεψε κι εκείνος στην πατρίδα του, την Αυστραλία, χωρίς ωστόσο να έχει την ίδια τύχη με τον Στίβενς, αφού δεν έχει βρει χρόνο συμμετοχής παρά μόνο 4 ολιγόλεπτες εμφανίσεις.

Φιόρι Ντουρμισάι

Ο άτυχος της υπόθεσης, καθώς υπέστη αποκόλληση χιαστών είναι ο Φιόρι Ντουρμισάι. Ο 26χρονος επιθετικός πήγε δανεικός στον Ολυμπιακό Λευκωσίας, σκόραρε στο ντεμπούτο του και στην συνέχεια τραυματίστηκε σοβαρά.

Στην επιστροφή του το καλοκαίρι θα γίνει επαναξιολόγηση της κατάστασης των φορ στον ΟΦΗ, αφού υπάρχουν πλέον Γκρόνινγκ, Φελίπε και Ντικό.

loading...

Previous articleΑκόμη… “ψάχνεται” ο Καρλίτος στην νέα του ομάδα
Next articleΠοιό 2025; Ο Άρης “δένει” Μπράμπετς ως το 2026!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here