O δανεικός από τους κρητικούς, Σόνι Στίβενς κάνει τη διαφορά στην Ολλανδία.

Ο Ολλανδός γκολκίπερ, επαναπατρίστηκε για λογαριασμό της Άντο Ντεν Χαγκ ως δανεικός από τον ΟΦΗ, ο οποίος έχει τον εξαιρετικό φέτος, Χρήστο Μανδά.

Διαβάστε την WyScout Analysis για τον Χρήστο Μανδά

Ο Στίβενς, έχει αγωνιστεί σε τέσσερα παιχνίδια πρωταθλήματος με την ολλανδική ομάδα και σε ένα κυπέλλου, έχοντας κρατήσει το «μηδέν» σε δύο εξ αυτών (ένα στο πρωτάθλημα και ένα στο κύπελλο) με τον αγώνα του κυπέλλου να δίνει νίκη και πρόκριση στα προημιτελικά για την ομάδα του (αντιμετωπίζει την Αϊντχόβεν) ενώ αυτό του πρωταθλήματος ήρθε ισόπαλο.

Με βάση τα παιχνίδια που έχει αγωνιστεί, ο Στίβενς σημειώνει εξαιρετική επίδοση, δεχόμενος 0,55 γκολ ανά παιχνίδι (σύμφωνα με το WyScout) ενώ τα expected goals για να δεχθεί είναι στο 0,88 ανά αγώνα!

Η Ντεν Χαγκ σημειώνει ανοδική πορεία και βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην 11η θέση με 35 βαθμούς, αλλά έχει διαφορά μόλις 4 βαθμών από την 6η θέση και την Αϊντχόβεν.

Στη δεύτερη κατηγορία της Ολλανδίας που αγωνίζεται ο Στίβενς, οι ομάδες που βρίσκονται στις θέσεις 3-8 αγωνίζονται σε μορφή μπαράζ, διεκδικώντας την άνοδο στην πρώτη κατηγορία και μια από αυτές τις θέσεις κυνηγά και η ανεβασμένη Ντεν Χαγκ, η οποία είναι αήττητη στα τελευταία 5 παιχνίδια έχοντας βασικό στα 4 εξ αυτών τον τερματοφύλακα του ΟΦΗ, ο οποίος έχει δεχθεί 3 γκολ!

loading...

Previous articleVIDEO: «Χρυσό» γκολ για Αντούνα – Έδωσε τη νίκη στην ομάδα του
Next articleΘετικά νέα για την ανανέωση του Σιμάνσκι από τη Πολωνία!

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here