Ο πρώην επιθετικός του Παναθηναϊκού είχε κάνει μια εξαιρετική αρχή στην περσινή σεζόν, σκοράροντας κατά ριπάς και γεμίζοντας προσδοκίες τον κόσμο των πράσινων για την υπόλοιπη σεζόν. Σε αυτές πάντως δεν ανταποκρίθηκε και αποχώρησε το καλοκαίρι για να επιστρέψει στην αγαπημένη του Πολωνία.

Με την φανέλα της Λέγκια, στην οποία έχει αγωνιστεί και τη σεζόν 18-19 δεν έχει ως τώρα κατορθώσει να εδραιωθεί πλήρως στην αρχική ενδεκάδα ούτε να πιάσει υψηλά στάνταρ απόδοσης, εξαιτίας και ενός τραυματισμού που τον ταλαιπώρησε και τον άφησε εκτός για 4 παιχνίδια.

Στο πρωτάθλημα μετρά ως τώρα μόλις 14 εμφανίσεις, τις 9 ως βασικός και έχει πετύχει 1 γκολ ενώ μοίρασε και 3 ασσίστ. Ο θεσμός που τα έχει πάει αρκετά καλά είναι το κύπελλο, όπου είχε συμμετοχή σε γκολ και στα 3 παιχνίδια που αγωνίστηκε.

Μένει να δούμε εάν θα κατορθώσει να κάνει το βήμα παραπάνω και να θυμηθεί την προηγούμενη εξαιρετική σεζόν του στη Λέγκια όταν και πέτυχε 19 γκολ. Θυμίζουμε πως μετά από αυτή πήρε μεγάλη μεταγραφή στην Αλ Ουαχντά – από την οποία όμως αποχώρησε μισό χρόνο αργότερα για να ενταχθεί ως ελεύθερος στον Παναθηναϊκό.

loading...

Previous articleΟι παίκτες που έχει η Θέλτα στη θέση του Πινέδα και η επιλογή
Next articleΗ ως τώρα πορεία των δανεικών του ΟΦΗ

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here