Οι Γερμανοί κοιτάζουν την επόμενη σεζόν στο Τσάμπιονς Λιγκ

Πρόβλημα στο φορ αυτή τη στιγμή η Στουτγκάρδη δεν έχει κανένα, αντιθέτως έχει δύο από τα κορυφαία κανόνια της Μπουντεσλίγκα.

Ωστόσο, για πόσο θα κατορθώσει να τους κρατήσει; Ο Σερχού Γκίρασι έχει γραφτεί στο μπλοκάκι πολλών κορυφαίων ευρωπαϊκών συλλόγων ενόψει καλοκαιριού, με τις εξαιρετικές επιδόσεις του στην Μπουντεσλίγκα να κάνουν πολλά κλαμπ να ενδιαφέρονται για την απόκτηση του.

Ο έτερος επιθετικός , ο Ντενίζ Ουντάβ, που θα κερδίσει κλήση στην εθνική Γερμανίας ενόψει Euro, έχει ρήτρα 12 εκατομμύρια που η Στουτγκάρδη πρέπει να ενεργοποιήσει για να τον κάνει δικό της, αφού αγωνίζεται ως δανεικός από τη Μπράιτον.

Οι δύο Έλληνες παίκτες που κοιτάει λοιπόν, είναι φορ και ο πρώτος είναι ο Βαγγέλης Παυλίδης για τον οποίο το ενδιαφέρον είναι πιο έμπρακτο.

Συγκεκριμένα για τον Παυλίδη έχει φτάσει πρόταση 13 εκατομμυρίων ευρώ χωρίς μπόνους νωρίτερα μέσα στη σεζόν, με την Άλκμααρ να μην συζητά για κάτω απο 20 εκατομμύρια ευρώ.

Από την άλλη, ενδεχόμενο είναι να κινηθεί η Στουτγκάρδη και για τον Φώτη Ιωαννίδη, έναν ποδοσφαιριστή που παρακολουθεί συνεχώς, όμως η απόκτηση του θα είναι επίσης πολύ δύσκολη, αν όχι δυσκολότερη από εκείνη του Παυλίδη.

loading...

Previous articleΝέλσον Ολιβέιρα: ” Μου λείπει η Ελλάδα, εκεί δε με άφησε να πάω η ΑΕΚ”
Next articleΟ Φαν Μπάστεν… πρότεινε τον Παυλίδη στον Άγιαξ!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here