Όσα είπε ο πρώην φορ της ΑΕΚ στην συνέντευξη του για το πέρασμα του απο την χώρα μας

“Μου λείπει η Ελλάδα. Το έχω συζητήσει πολλές φορές με την γυναίκα μου και με μερικούς φίλους να επιστρέψουμε στην Ελλάδα για διακοπές αυτό το καλοκαίρι. Πέρασα υπέροχα αυτά τα τελευταία τέσσερα χρόνια της ζωής μου. Μου λείπει η κουλτούρα της Ελλάδας, το ποδόσφαιρο της και σαφώς το φαγητό. Έχω πολύ ωραίες αναμνήσεις από την Ελλάδα, δεν μετάνιωσα ποτέ που ήρθα.

Ήταν δύσκολο να αποχαιρετήσω την Ελλάδα. Πιστεύω θα μπορούσα να μείνω και άλλα χρόνια στην Ελλάδα. Θεωρώ πως έπαιξα αρκετά καλά, αλλά είχα και πολλές ατυχίες, όπως με τους τραυματισμούς. Σε γενικές γραμμές το απόλαυσα πραγματικά. Έπαιξα σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις, έφτασα τρεις φορές στον τελικό του Κυπέλλου. Αν δεν υπήρχαν και αυτοί οι τραυματισμοί θα ήταν όλα τέλεια πραγματικά”

Για την πρόταση που ήρθε από την Γουλβς:

“Όταν πρωτοήρθα στην Ελλάδα, σκοπός μου ήταν να καταφέρω να επιστρέψω στα μεγάλα πρωταθλήματα της Ευρώπης και η αλήθεια είναι πως μου δόθηκε αυτή η ευκαιρία περίπου έξι μήνες αφού ήρθα στην ομάδα. Μου έκανε πρόταση η Γουλβς, την ίδια περίοδο που πήρε και τον Ποντένσε. Όμως η ΑΕΚ δεν μου επέτρεψε να πάω, αν και αυτό δεν με πείραξε πολύ, καθώς περνούσα πολύ ωραία στην ομάδα και την Ελλάδα.

Είχα μιλήσει με τον Δημήτρη Μελισσανίδη και του εξήγησα πως θέλω να πάω στην Γουλβς, όχι επειδή δεν μου άρεσε η ΑΕΚ, αλλά επειδή ήταν μία τεράστια ευκαιρία για εμένα, ώστε να παίξω στο καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου. Του είπα όμως ότι αν δεν θέλει να φύγω, δεν θα φύγω. Περνούσα πολύ όμορφα στην ΑΕΚ”

Για το ποιόν “βλέπει” πρωταθλητή:

” Δεν ξέρω τι θα μπορέσει να συμβεί στο πρωτάθλημα, εύχομαι όμως καλή τύχη και στους δύο. Αν έπρεπε να διαλέξω ποια ομάδα θα ήθελα να κερδίσει τον τίτλο, θα επέλεγα τον ΠΑΟΚ.

Ο Λουτσέσκου είναι ακόμα στην ομάδα, είναι ένας άνθρωπος που εκτιμώ πάρα πολύ και του εύχομαι τα καλύτερα στην καριέρα του. Έχω αρκετούς φίλους ακόμα στον ΠΑΟΚ που αγωνίζονται στην ομάδα, σε αντίθεση με την ΑΕΚ που το ρόστερ έχει αλλάξει πάρα πολύ σε σχέση με την περίοδο που ήμουν εγώ στην ομάδα. Γι’ αυτά θα ήθελα να πάρει το πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ.

Το θέλουν περισσότερο πιστεύω και για την πόλη και τους οπαδούς θα είναι πάρα πολύ σημαντικό. Ελπίζω βέβαια και η ΑΕΚ να τα πάει καλά στα υπόλοιπα παιχνίδια. Χωρίζω την καρδιά μου στα δύο, αλλά θα πρέπει να επιλέξω τον ΠΑΟΚ.”

loading...

Previous articleΑΕΚ: Προφυλάσσει Άμραμπατ, επιστροφή Τσούμπερ με Άρη
Next articleΣτουτγκάρδη: Οι δύο Έλληνες που της “έχουν κλέψει την καρδιά”

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here