Οι «Πράσινοι» ολοκλήρωσαν τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις και πλέον βάζουν μπρος στον καλοκαιρινό σχεδιασμό.

Μπορεί ο Παναθηναϊκός να μην κατάφερε να κατακτήσει το πρωτάθλημα Ελλάδος, παρόλα αυτά οι «Πράσινοι» αφήνουν πίσω τους το παρελθόν και προχωράνε ήδη στην επόμενη ημέρα.

Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού βάζουν ήδη μπροστά τον καλοκαιρινό σχεδιασμό της ομάδας με… φόντο την επιστροφή στα προκριματικά της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Μετά την ανανέωση του Φώτη Ιωαννίδη, προχωρά και αυτή του Δημήτρη Κουρμπέλη, όπως και του Αλμπέρτο Μπρινιόλι.

Όπως διαβάσατε και στο transfergeeks.gr, ο Παναθηναϊκός προχωρά στις μεταγραφές του Νίκα και του Βήχου από τον Λεβαδειακό ενώ στην Ελλάδα αναμένεται και ο ατζέντης του Άνταμ Τσέριν για να γίνει συζήτηση αναπροσαρμογής του συμβολαίου του.

Πέραν όμως από τις προσθήκες, ο Παναθηναϊκός ενδέχεται να χρειαστεί να διαχειριστεί και… αποχωρήσεις μιας και ήδη ποδοσφαιριστές του έχουν αρχίσει να συγκεντρώνουν ενδιαφέρον, όπως ο Λοντίγκιν από τον Άρη αλλά και ο Σπόραρ από την Κοπεγχάγη.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς δε θα σταματήσει έτσι τη δουλειά και σηκώνει… άμεσα μανίκια, με σκοπό η ομάδα του να είναι έτοιμη και πλήρης για τα κρίσιμα παιχνίδια των προκριματικών του UEFA Champions League.

loading...

Previous articleΠάλμα: Το Football Insider έχει διαφορετικές πληροφορίες από τον υπόλοιπο τύπο
Next articleΠΑΟΚ: Πρώτος στόχος το Κύπελλο και μετά ο καλοκαιρινός σχεδιασμός

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here