Το βράδυ της Πέμπτης (10/8) ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Χάιντουκ Σπλιτ και οι Θεσσαλονικείς στοχεύουν στο σκορ που θα τους δώσει προβάδισμα πρόκρισης.

Στο ρόστερ των Κροατών υπάρχουν τρεις γνωστοί ποδοσφαιριστές (σ.σ Λιβάγια, Οφόε και Σάρλια) αλλά και αρκετές ενδιαφέρουσες περιπτώσεις. Μια από αυτές και ίσως η πιο ιδιαίτερη είναι ο 16χρονος Λούκα Βούσκοβιτς. Ο νεαρός άσος έχει αξία ύψους 6 εκατ. ευρώ σύμφωνα με το transfermarkt και έχει ήδη ενεργό ρόλο στο ροτέισον της ομάδας.

Φέτος ο Βούσκοβιτς δεν έχει πάρει καθόλου χρόνο συμμετοχής, ωστόσο το ντεμπούτο του το έκανε δύο μέρες μετά τα 16α γενέθλια του την περσινή χρονιά. Ήδη έχει 11 εμφανίσεις με την πρώτη ομάδα, και πριν ακόμα την πρώτη του οι… σειρήνες του εξωτερικού άρχισαν να χτυπούν.

Μεταξύ άλλων το όνομα του έχει ακουστεί πως βρίσκεται στις λίστες της Ρεάλ Μαδρίτης, της Λίβερπουλ, της Μίλαν, ενώ στο τέλος της περασμένης σεζόν φαίνεται πως η Παρί Σεν Ζερμέν και η Μάντσεστερ Σίτι είχαν καταθέσει πρόταση για την απόκτηση του.

Τέλος φαίνεται πως πρόκειται για παίκτη που σκοράρει και σχετικά συχνά παρά τη θέση του στο γήπεδο. Σ’ αυτό τον βοηθά το ύψος του αφού αυτό ξεπερνά το 1.90μ, πιο συγκεκριμένα 1.93μ. Χαρακτηριστικό είναι πως σε 31 καταγεγραμμένες συμμετοχές με την πρώτη και δεύτερη ομάδα της Χάιντουκ έχει 9 γκολ.

Κόντρα στον ΠΑΟΚ δεν είναι σίγουρο αν θα τον δούμε να αγωνίζεται, αφού φαίνεται να ξεκινά από τον πάγκο, αλλά αν εν τέλει παίξει, η περίπτωση του σίγουρα αξίζει προσοχής.

loading...

Previous articleΆρης: Οι «γνώριμοι» της Ντιναμό Κιέβου με… ασπρόμαυρο στοιχείο
Next articleΗ προϊστορία των «Ελλήνων» της Χάιντουκ κόντρα στον ΠΑΟΚ

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here