Ο Άρης το βράδυ της Πέμπτης (10/8 21:15) υποδέχεται την Ντιναμό Κιέβου για τον πρώτο από τα δύο αγώνες του τρίτου προκριματικού του Europa Conference League.

Οι «κίτρινοι» θα βρουν ως αντιπάλους πέραν των υπόλοιπων ποδοσφαιριστών και στελεχών της Ντιναμό και δύο παλιούς «γνώριμους» τους. Μάλιστα αμφότεροι έχουν έρθει στη Θεσσαλονίκη κουβαλώντας… ασπρόμαυρο παρελθόν.

Ο λόγος τους Μιρτσέα Λουτσέσκου και Σίντκλει. Ο πρώτος δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις, αφού πρόκειται για τον πατέρα του Ραζβάν Λουτσέσκου, τον οποίο ο Άρης έχει αντιμετωπίσει αρκετές φορές.

Με μοιρασμένη μάλιστα προϊστορία αφού κόντρα στον προπονητή του ΠΑΟΚ ο Άρης έχει απολογισμό 3 νίκες, 4 ισοπαλίες και 4 ήττες. Σαφώς και ο Μιρτσέα θα έχει συμβουλευτεί τον γιο του για τα δυνατά σημεία του Άρη, αλλά και που ίσως μπορεί να βρει αδυναμίες.

Ο Βραζιλιάνος μπακ από την άλλη αν και ανήκει στην Ντιναμό Κιέβου είναι εκτός ομάδας, οπότε είναι αδύνατο να παίξει. Πάντως τη σεζόν 2021/22 που ο Σίντκλει έπαιζε στον ΠΑΟΚ, δεν κατάφερε να κερδίσει τον Άρη σε κανένα παιχνίδι μετρώντας 3 ήττες και 1 ισοπαλία.

loading...

Previous articleΠΑΣ Γιάννινα: Ανακοίνωσε την απόκτηση του Γκάρο
Next articleΠΑΟΚ: Ο 16χρονος Λούκα Βούσκοβιτς της Χάιντουκ που είναι στα… ραντάρ της Παρί και της Σίτι

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here