ΠΑΟΚ και Χάιντουκ θα τεθούν αντιμέτωποι στην Κροατία το βράδυ της Πέμπτης (10/8) στον τρίτο προκριματικό του Europa Conference League. Οι Θεσσαλονικείς θα βρουν απέναντι τους τρεις παλιούς… γνώριμους.

Ένας από αυτούς υπήρξε τις δύο τελευταίες χρονιές στο ρόστερ του Παναθηναϊκού και είναι ο Σβόνιμιρ Σάρλια. Ο Κροάτης κεντρικός αμυντικός που πλέον αποχώρησε για να αγωνιστεί στην πατρίδα του είχε μια σχετικά μοιρασμένη και θετική προϊστορία κόντρα στον «δικέφαλο». Πιο συγκεκριμένα σε 8 αναμετρήσεις ο 26χρονος απαριθμεί 3 νίκες, 3 ισοπαλίες, 2 ήττες.

Αυτός με την πιο σύντομή προϊστορία και στο ελληνικό πρωτάθλημα αλλά και κόντρα στον ΠΑΟΚ είναι ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού, Οτζίτζα Οφόε. Ο Βέλγος αγωνίστηκε στους Πειραιώτες τη χρονιά 2017/18 και έπαιξε σε ένα μόλις παιχνίδι κόντρα στους «ασπρόμαυρους». Σε αυτό μάλιστα έπαιξε 90 λεπτά με τον Ολυμπιακό να καταφέρνει να κερδίσει με 1-0.

Αυτός που έχει τη μεγαλύτερη συμμετοχή ως αντίπαλος του ΠΑΟΚ αλλά και την ουσιαστικότερη είναι ο πρώην παίκτης της ΑΕΚ, Μάρκο Λιβάγια. Ο Κροάτης επιθετικός που βρέθηκε στην «Ένωση» για τέσσερα χρόνια έπαιξε συνολικά σε 12 παιχνίδια κόντρα στους Θεσσαλονικείς.

Σε αυτά απαρίθμησε 3 νίκες, 5 ισοπαλίες, 4 ήττες. Μάλιστα ήταν αρκετά αποδοτικός σε αυτά, αφού έκρινε ορισμένα μετρώντας και 2 γκολ και 3 ασίστ με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ. Μένει να φανεί αν οι παλιοί… γνωστοί του «δικεφάλου» έχουν ουσιαστική επιρροή στο παιχνίδι της Πέμπτης, αφού αναμένεται όλοι τους να βρίσκονται στη βασική ενδεκάδα.

loading...

Previous articleΠΑΟΚ: Ο 16χρονος Λούκα Βούσκοβιτς της Χάιντουκ που είναι στα… ραντάρ της Παρί και της Σίτι
Next articleΟ Ολυμπιακός «έκλεισε» τον Μπρνιτς, πότε αναμένεται στην Ελλάδα

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here