Μια αλλαγή προπονητή φέρνει σχεδόν πάντα μια περίοδο χάριτος, κάποια καλά αποτελέσματα και αλλάζει τελείως την ψυχολογία μιας ομάδας.

Στην περίπτωση του Ατρομήτου, ο Σάσα Ίλιτς μας δείχνει πως μπορούμε να ελπίζουμε σε μια ολική μεταμόρφωση της ομάδας του Περιστερίου. Σε δύο παιχνίδια πήρε έξι βαθμούς, βγάζοντας τον Ατρόμητο από τις θέσεις του υποβιβασμού.

Ένα «γκραν- γκινιόλ» φινάλε με τον Παναιτωλικό , όπου η τύχη του χαμογέλασε, ακολουθήθηκε από μια εμφάνιση για σεμινάριο στο Κλεάνθης Βικελίδης, απέναντι στον Άρη. Τακτικά άριστη η ομάδα του Ατρομήτου, με αυτοματισμούς στο χορτάρι, συμπαγής και ολόσωστη σε αμυντική και επιθετική μετάβαση.

Με βάση αυτή την εικόνα, σε έναν Ατρόμητο που ξεχειλίζει από ποιότητα, μας κάνει να θέλουμε να παρακολουθήσουμε την εξέλιξη του πράγματος. Βέβαια, ο Σάσα Ίλιτς δεν είναι μια τυχαία επιλογή. Βγήκε 3ος με την Τσουκαρίτσκι πρόπερσι στην Σερβία, πίσω μόνο από Ερυθρό Αστέρα και Παρτιζάν, ενώ κατέκτησε την 2η θέση στην Βουλγαρία με την ΤΣΣΚΑ Σόφιας.

Προπονητής με ουσιαστική δουλειά, ενεργός πρόσφατα και επιτυχημένος. Κι ας μην έχει δουλέψει στα μεγαλύτερα πρωταθλήματα του κόσμου. Ο Ατρόμητος έκανε μια επιλογή με βάση την ποδοσφαιρική λογική. Αν θα του ¨βγει¨, ο χρόνος θα δείξει.

loading...

Previous articleΗ μεταμόρφωση του… «ρολίστα» Μπράντον που εξελίσσεται και βελτιώνει τον ΠΑΟΚ (pics+vid)
Next articleΗ «παγίδα» που έπεσε ο Λουτσέσκου με τον Σαμάτα

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here