Στην ενίσχυση της αμυντικής του γραμμής προχώρησε ο Πανσερραϊκός, ο οποίος έφτασε σε συμφωνία με τον Εμίλ Μπέργκστρομ, ο οποίος ανακοινώθηκε με συμβόλαιο διετούς διάρκειας.

Ο 30χρονος Σουηδός στόπερ την περσινή σεζόν αγωνιζόταν στην πολωνική Γκόρνικ, με την οποία πραγματοποίησε 27 συμμετοχές.

Πρόκειται για μια σημαντική ενίσχυση στο κέντρο της άμυνας για την ομάδα των Σερρών, με τον Μπέργκστρομ να έχει φορέσει στο παρελθόν τις φανέλες των Τζουργκάρντεν, Γκρασχόπερς, Ουτρέχτης, Ρούμπιν Καζάρ, Βίλεμ και Βασιλείας.

Η ανακοίνωση του Πανσερραϊκού:

«Η ΠΑΕ Πανσερραϊκός ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας της με τον Σουηδό ποδοσφαιριστή Εμίλ Μπέργκστρομ, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο δύο ετών με την ομάδα μας.

Ο Εμίλ Μπέργκστρομ είναι γεννημένος στις 19/05/1993 στην Στοκχόλμη, έχει ύψος 1.88 και αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός. Αγωνιζόταν στην Πολωνία με τη φανέλα της Γκόρνικ Ζάμπρζε με την οποία είχε 27 συμμετοχές και 2 γκολ, τερματίζοντας στην 6η θέση του πρωταθλήματος.

Νωρίτερα αγωνιζόταν στην Ολλανδία έχοντας φορέσει τις φανέλες των Βίλεμ και Ουτρέχτη, στην Ελβετία των Βασιλεία και την Γκρασχόπερς, στην Ρωσία της Ρουμπίν Καζάν και στην Σουηδία της Τζουγκάρντεν, έχοντας συνολικά 300 συμμετοχές, 16 γκολ και 8 ασίστ στην καριέρα του.

Έχει υπάρξει διεθνής με όλα τα ηλικιακά συγκροτήματα της Εθνικής Σουηδίας.

Εμίλ, καλώς ήρθες στον Πανσερραϊκό.»

loading...

Previous article«Η Ανκαραγκουτσού επιμένει για Γκάρι Ροντρίγκες»
Next articleΤο…ιστορικό παρελθόν της ΑΕΚ με την Ζάγκρεμπ και ο «Έλληνας» προπονητής

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here