Ο ΠΑΟΚ, ανακοίνωσε τη συνεργασία του με την ακαδημία της Νιγηρίας, Hearts FC, η οποία πρόσφατα είδε έναν ποδοσφαιριστή της να υπογράφει… στη Μπάγερν!

Όπως διαβάσατε στο transfergeeks.gr, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοίνωσε τη συνεργασία της με τη Hearts FC, ακαδημία ποδοσφαίρου της Νιγηρίας.

Η συνεργασία αυτή, όπως και η ομάδα της Νιγηρίας, μόνο τυχαία δεν είναι, μιας και μιλάμε για μια πολύ προχωρημένη και σύγχρονη σε οργάνωση ακαδημία ποδοσφαίρου, που μάλιστα προωθεί ταλέντα σε όλο τον κόσμο και μόλις πριν μερικές ημέρες, ποδοσφαιριστής της υπέγραψε στη Μπάγερν!

Ο λόγος για τον Ντάνιελ Φρανσίς, τον 18χρονο Νιγηριανό μέσο (διεθνής με την Κ17 της Νιγηρίας), με τον οποίο η Μπάγερν υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι και το 2025!

Ο Φρανσίς, αποτελεί ένα project για τη Μπάγερν και μάλιστα θα παραχωρηθεί δανεικός στην Αυστριακή ομάδα της πρώτης κατηγορίας, Κλάγκενφουρτ, για να πάρει περισσότερο αγωνιστικό χρόνο στο βήμα του προς την Ευρώπη.

Ο τεχνικός διευθυντής της Μπάγερν Μονάχου, Γιόεχεν Σάουερ, εξέφρασε τη χαρά του για την υπογραφή του Φρανσίς, λέγοντας πως είναι μια κίνηση με φόντο το μέλλον!

loading...

Previous articleΠαναθηναϊκός: «Ο Μλαντένοβιτς θα αντικαταστήσει τον Πούχατς»
Next articleΤο «γιατί όχι στην Ελλάδα» του Ερνάν Κρέσπο και η αναφορά στον Αλμέιδα

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here