Μετά το τέλος της 8ης αγωνιστικής των play off η κατάσταση για την κατάκτηση του τίτλου, περιπλέχθηκε εκ νέου. Ο ΠΑΟΚ πήρε μεγάλη νίκη εντός έδρας κόντρα στην ΑΕΚ με 3-2 και ξαναμπήκε στο κυνήγι του τίτλου.

Ο Ολυμπιακός κέρδισε και εκμεταλλεύτηκε την ήττα του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ και πλέον διατηρεί τις ίδιες ελπίδες με τους Θεσσαλονικείς, αφού αμφότεροι αν κερδίσουν όλα τα παιχνίδια μέχρι τέλους, μπορούν να αναδειχθούν πρωταθλητές. Με λίγα λόγια πιθανότατα το ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός στις 12 του Μάη να κρίνει πολλά για το ποιος θα ακολουθήσει την «Ένωση» στη μάχη του τίτλου μέχρι τέλους.

Φυσικά επειδή το σενάριο των ισοβαθμιών είναι εξαιρετικά πιθανό, πλέον η ΑΕΚ παρά την ήττα στην Τούμπα έχει την ισοβαθμία τόσο με τον ΠΑΟΚ, όσο και με τους άλλους δύο συνδιεκδικητές. Μπορεί να μην έχει αγωνιστεί ακόμα με τον Ολυμπιακό, όμως οι δύο νίκες και η μία ισοπαλία δεν μπορούν να αλλάξουν τα δεδομένα, ενώ οι δύο νίκες και η μία ισοπαλία με τον Παναθηναϊκό τη φέρνει και σε αυτήν την ισοβαθμία από πάνω, αν χρειαστεί μέχρι το τέλος της σεζόν.

Ενώ με τον χθεσινό της αντίπαλο οι δύο τους μετρούν από μια νίκη και έχουν και δύο ισοπαλίες. Ωστόσο η «Ένωση» στη δική της νίκη είχε κερδίσει με δύο γκολ διαφορά (2-0), ενώ ο ΠΑΟΚ χθες με 1 γκολ (3-2). Κάτι που σημαίνει πως η ΑΕΚ για ένα γκολ (7-6) έχει την μεταξύ τους ισοβαθμία.

loading...

Previous articleΠαυλίδης: Πέτυχε το γκολ Νο31 και και σφράγισε τη νίκη της Άλκμααρ (vid)
Next articleΠΑΟΚ: Τρίτη φορά φέτος που «πληγώνει» την ΑΕΚ στο 90′

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here