Μπορεί η φετινή σεζόν να μην εξελίσσεται όπως θα ήθελαν οι κιτρινόμαυροι αλλά οι εμφανίσεις συγκεκριμένων παικτών… στέλνουν το μήνυμα για τη νέα χρονιά.

Ο Άρης έχει ξεκινήσει τη φετινή σεζόν με αρκετά προβλήματα και ήδη δεν βρίσκεται κοντά στην πρώτη τετράδα των ομάδων όπως θα ήθελε. Σαφώς και η χρονιά δεν έχει ακόμη τελειώσει, αλλά βάσει των πρώτων αγώνων της σεζόν είναι ξεκάθαρο το ποιες πρέπει να είναι οι προτεραιότητες του Άρη ενόψει της νέας σεζόν.

1. Αγορα του Σουλεϊμανοφ

Μέχρι στιγμής ο Ρώσσος έχει δείξει εξαιρετικά στοιχεία με τον Άρη, δημιουργώντας και σκοράροντας δίνει μία λύση στην «πονεμένη» μεσοεπιθετική γραμμή των κιτρινόμαυρων.

Το σημαντικό για τον Άρη είναι ότι πρέπει να επενδύσει μακροπρόθεσμα σε εκείνον και να ενεργοποιήσει την οψιον αγοράς που υπάρχει για το πρόσωπο του.

Σε περίπτωση που το πράξει θα έχει τον βασικό φορ του (Μορόν) και τον βασικό του δεξιό εξτρέμ για τα επόμενα χρόνια και απλά θα ψάξει το πως θα καλύψει τις υπόλοιπες θέσεις.

2. Ανανέωση του Φαμπιάνο

Ο Βραζιλιάνος κάνει εξαιρετική δουλειά μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα για τον Άρη, όντας ένας από τους καλύτερους στόπερ σε ολόκληρη τη Super League. Το πρόβλημα για τους κιτρινόμαυρους είναι ότι από την 1/1/2024 θα μπορεί να υπογράψει σε όποια ομάδα θέλει χωρίς… να δώσει λογαριασμό.

Οι άνθρωποι της ομάδας της Θεσσαλονίκης θα κληθούν να ανανεώσουν τη συνεργασία τους μαζί του άμεσα ώστε να μην κινδυνέψουν να τον χάσουν για το απόλυτο τίποτα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Φαμπιάνο είναι πρώτος στα κλεψίματα στο πρωτάθλημα και τέταρτος στις πάσες.

3. Ανανέωση του Κουέστα

Ένα ακόμη συμβόλαιο που ολοκληρώνεται τη φετινή σεζόν είναι αυτό του Χουλιάν Κουέστα. Ο τερματοφύλακας από την Ανδαλουσία έχει αποδειχθεί μία αξιόπιστη λύση για τον Άρη, ενώ όποτε οι άνθρωποι της ομάδας προσπάθησαν να βρουν κάποιον να τον αντικαταστήσει απέτυχε.

Θεωρητικά αυτή η περίπτωση είναι η ευκολότερη από τις τρεις, με τις δύο πλευρές να έχουν χρόνια συνεργασίας και να γνωρίζονται πολύ καλά.

loading...

Previous articleΠως ο Καρλίτος κάνει τη Λαμία ομάδα πλέι-οφ! (Wyscout Analysis)
Next articleΧρήστος Ζαφείρης: Ένα «διαμάντι» με… ελληνικές ρίζες που λάμπει στην Τσεχία (Wyscout Analysis)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here